Lumyer je razširjena stvarnostna aplikacija za animiranje vaših samozavesti

Ena izmed najbolj privlačnih značilnosti pametnega telefona je fotoaparat. Z njim posnamemo hitre fotografije sebe in druge stvari, ki ujamejo naše domišljije. Nekateri programi pomagajo narediti te aplikacije še lepše. Potem je tu še Lumyer, razširjena aplikacija za resničnost, ki animira vaše samozavesti.

Lumyer je aplikacija za razširjeno stvarnost, ki svojim fotografijam in videoposnetkom doda posebne učinke. To je precej enostavno za uporabo. Vse kar morate storiti je, da izberete sliko iz vaše knjižnice, uporabite do dva animirana učinka in jih prilagodite. Nato lahko slike delite s socialnimi platformami, kot so Facebook, Twitter, Instagram itd.

Lumyer ni podoben drugim aplikacijam za urejanje fotografij. Ne gre samo za dodajanje filtrov, kot sta Instagram ali SnapChat. Prav tako ni vse o urejanju, kot so Snapseed ali FaceTune. Namesto tega dodaja, da je dodatni pizzazz vašim selfy. Nekatere od odličnih funkcij vključujejo eksplozivne ognjemete, deževne račune za dežele in ob udarcu uporabnika v vetru.

Lumyer je na voljo za prenos za Android in iOS.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here