Nizko BlackBerry Curve 9320 postane quad-core HTC One X nekoristen

Danes popoldne sem veselo udaril na strojno opremo QWERTY na vhodni ravni BlackBerry Curve 9320, ki jo trenutno pregledujem. 9320 je komaj zjutraj in popoldne komaj pustil roko.

Pravkar sem ji dala mamice z drogami (ona je z njo udarila, ranjena, morala sem jo oblečiti in imela je na voljo predpisanega zdravila) in si ponovno vzela BlackBerry, ko so se moje oči ujele elegantno videti 4.7 HTC One X leži na postelji poleg mene. Uboga stvar! V nekaj urah se nisem dotaknil. Baterija je bila še vedno skoraj polna.

Če pogledamo nazaj, je bila to zgodba skoraj vsake naprave, ki se zgodi, da je nesrečna, da bi bila z mano, kadar koli imam na voljo BlackBerry (oh, z izjemo celotnega zaslona na dotik 9380, seveda). Druga naprava večinoma samo sedi tam ne dela ničesar.

HTC One X je vrhunski pes, eden od peščice štirih-core procesorskih telefonov tam zunaj, in še vedno potrebuje zadnji sedež za procesor BlackBerry Curve 9320 - 806MHz in majhen 2, 44-palčni zaslon.

Gospe in gospodje, za mene je odločilni dejavnik produktivnost. Najprej sem pisatelj. Če napišem članke za blog za mobilnost in druge medije, za katere pišem, se odziva na e-pošto, tweetiranje ali opravljanje takojšnjih sporočil, odlična strojna tipkovnica na napravah BlackBerry omogoča pisanje vetrič za mene.

Prepričana je, da je Curve 9320 učinkovit otrok. V glavnem deluje brezhibno. Občasno se pojavljajo stutterji, toda to je mogoče za vsako napravo, ki deluje s procesorjem 800 MHz, in to malo stane. Tukaj in tam so nepojasnjeni čudni premori. Popolnoma.

Prav tako se glasi: koliko aplikacij dejansko uporabljate?

Morali bi videti, kako moja žena, otroci in drugi člani skupine Mobility gledajo v presenečenju, ko delam, kar počnem na teh tipkovnicah.

Hvala bogu za tehnologijo na dotik in neverjetne možnosti, ki jih prinašajo. Toda, dragi bog nebes in zemlje, blagoslovi človeka, ki je najprej pomislil, da bi strojno tipkovnico postavil na mobilne telefone. Hvala za tipkovnico QWERTY!

Aplikacije so lahko tisto, kar naredi produktivnost za druge. S tem se lahko ukvarjam. Ampak Mister Mo mora popolnoma imeti čarobno tipkovnico QWERTY, ki bo popolnoma učinkovita na mobilni napravi.

Imam svoje bistvene aplikacije tukaj - WordPress, DropBox, Twitter, WhatsApp, Gtalk in Yahoo Messenger. Vgrajeni Office Suite je tudi vrhunski, tako za ogled in urejanje.

Čeprav je zaslon majhen, kadar koli želim ogledati spletno stran, ki ni optimizirana za mobilne naprave, je BlackBerry Bridge tam, da ga preklopi na 7-palčni zaslon PlayBook. Odlično.

Vsa večjedrna procesorska moč, ogromen RAM, veliki prikazi in gazillion aplikacije so brez pomena in večinoma neuporabne brez strojne QWERTY tipkovnice. V Mo Universe bo nizko pametni telefon z odlično tipkovnico vedno pregnal in nadzoroval veliko močnejšo napravo brez njega.

Vzdih. Zato je One X bolj kot statusni izpis za mene, medtem ko Curve 9320 dobi 95% svojega dela. To govori nekaj za malega.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here