Iščete Perfect telefon?

Regulars tukaj o mobilnosti Nigerija vedo, da sem pogosto sam glas razuma na trgu pametnih pametnih telefonov. Zelo pogosto vidite posameznika, ki ima določene nastavitve in se ne zdi sposoben razumeti, zakaj njegove nastavitve niso cel svet.

Pred kratkim sem začel serijo "Greener pašniki", da bi pokazali, kako trava ni bolj zelena čez ograjo in da ljudi spodbuja k kritičnemu pogledu na njihove potrebe pri nakupu pametnih telefonov.

Na primer, iPhone4 je odlična naprava. Dvomim, da o tem obstajajo kakršni koli argumenti. Ampak tako velika, kot je, ne izpolnjuje in ne more zadovoljiti mojih potreb. Z njim bi bil razočaran.

Enako velja za povprečno napravo Blackberry. Odlični so pri tem, kar počnejo, vendar bi samo krči moj slog.

Ali to naredi iPhone in Blackberry naprave grozno? Ne; ne po mojem mnenju, vsaj. Lahko se odločno držimo želje, da bi Apple to implementiral in RIM implementiral, da jih Android izvaja, Symbian pa to izvaja za vse večnosti. Na koncu dneva, kar želite storiti, je iskanje te naprave, ki najbolj ustreza vašim potrebam in porabi svoj denar.

Spodaj so izrezki iz odličnega članka, ki na glavi izkoplje moje misli. Verjemite mi, vendar je članek naslov, Nokia N8 je odličen, tam, sem rekel .

Če ste ljubitelj avtomobilov BMW in nadaljujte in kupite avtomobil Mercedes Benz zaradi ene kul funkcije, potem pričakujte, da bo deloval kot BMW in se razjezil, ker ne, ste idiot. Pridržite se BMW ali sprejmite drugačen pristop. Enako velja za telefone. Ne kupujete Blackberry in pričakujete, da bo 100% enako kot E71, ne boste dobili Nokia 5800 XpressMusic in jo krivite, ker niste imeli iPhone-ovega multitouch-a. Vsaka blagovna znamka ima svoje prednosti, njihove slabosti, njihove pristope, njihove koncepte, ciljno publiko.

Zato so moji prijatelji, Nokia N8 odlični. Vem dovolj dobro, da se strinjam, da to ni popolno za mene, ker imam fizične tipkovnice in želim medicinske aplikacije. To ni kot nalašč za iPhone / iOS na stotine tisoč aplikacij afficionados. Za mnoge ni popolna. Toda to ne pomeni, da "ni popolno obdobje". Je. Za svoje ciljno občinstvo, za tiste, ki se držijo pristopa Nokia, do oblikovalskega faktorja samo na dotik, do počasi naraščajočega Ovi Store, tistim, ki potrebujejo vrhunske funkcije predvajanja in snemanja za večpredstavnostne vsebine, tiste, ki posnamejo sliko vsega in kaj v njihovem življenju. N8 je odličen.

... ..

Na splošno se je isto počutje vrnilo: Nokia ima še vedno vodilno vlogo v multimediji, zlasti pri slikanju. Vsak drug proizvajalec pametnih telefonov je mesecev, če ne leto ali več, od ponudbe nič podobnega. In še vedno, ko to storijo, se ne bodo pakirale v eno samo napravo, kot na N8. Torej, če to iščete, potem ne gledajte ničesar drugega kot N8. In se strinjam.

Če razmišljate o nakupu N8, vendar sovražite ne-odstranljivo baterijo ali pomanjkanje QWERTY-a; če razmišljate o N8, vendar želite bling učinek HTC Sense ali Android OS; če razmišljate o N8, vendar so preveč obtičali na Apple iOS način, z minimalnim uporabniškim vmesnikom in tonskimi aplikacijami; če razmišljate o N8, hkrati pa bi radi imeli vrhunsko šifriranje in varnost za pošto in komunikacije, kot na Blackberry-u; če razmišljate o N8, vendar se sprašujete, kaj bo Meego ali N9 ponudil ... PROSIMO, da si sami in vsi ostali uslugo in ne dobite N8.

Preberite Rita je popolna: Nokia N8 je popolna, tam, sem rekel

Preberite tudi: Samsung Galaxy Gear

Morda N8 ni popoln telefon za vas? Ali morda iPhone4 ni? Ali Torbica Blackberry? X10 Mini Pro, ki ga uporabljam že nekaj mesecev, je dobra naloga za mene, vendar ni povsem tam. N900 je bil bližje mojemu idealnemu telefonu, vendar ga je baterija izpustila.

Ena stvar je gotova, ne glede na to, kako odklonimo ta telefon ali to, ker ne ustreza našim potrebam, bo vedno nekaj drugih, ki so z njim v redu, preprosto zato, ker ustreza njihovim potrebam. Noro svet, da, vendar se moramo ukvarjati s tem.

Ideja je, da izberete telefon, ki dobro obravnava stvari, ki jih najbolj potrebujete, in v živo z ostalimi, medtem ko v upanju, da boste našli uslugo s proizvajalcem, in dodeli ostale predmete na seznam želja. Karkoli počnete, uporabite glavo pri izbiri.

Veselim se, da bom kmalu pregledal Nokia N8. Kot ponavadi bom objektiven, kot sem znano, da bom, vam povedal svoje prednosti in pomanjkljivosti, in potem - samo vi - se lahko odločite, ali je telefon za vas ali ne.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here