Iščete zavarovalno kritje za vaš telefon?

Mobile zavarovanje tukaj se uporablja za sklicevanje na koncept zavarovanja vašega mobilnega telefona - ponavadi za pokrivanje kraje in ognja. Kolikor lahko povem iz mojih ugotovitev, veliko število mobilnih naročnikov navdušuje nad idejo, če gre za "dobro ceno". Vendar pa se še pogovarjam z enim zavarovalnico, ki je na to daleč navdušena. Vsakič, ko sem postavil temo z zavarovalnico, se navdušenje pade in njihov odziv je previden.

Nekaj ​​podjetij, ki ponujajo zavarovalno kritje za mobilne telefone, jo je treba z drugimi zavarovalnimi produkti, npr. Z drugimi besedami, če zavarovate svoj dom in premoženje, lahko vključite svoj mobilni telefon. Toda sami ne morete zavarovati mobilnega telefona. Zakaj so zavarovatelji previdni pri pokrivanju mobilnih telefonov sami? Govoril sem s strokovnjaki iz treh glavnih zavarovalnic v državi, povratne informacije pa so na splošno enake.

Povratne informacije, ki sem jih prejela od zavarovateljev, vključujejo, kako lahko telefoni zlahka izginejo ali zmedejo zaradi nepravičnosti. Obstaja splošno nezaupanje Nigerijcev, da bi povedali resnico o tem, kaj se je res zgodilo s svojimi telefoni v takšnih primerih. Obstaja tudi strah, da bodo na koncu porabili več za terjatve kot prihodki od zavarovanja naprav. Povzetek je, da nobena zavarovalnica v Nigeriji ni pripravljena potisniti samostojnega zavarovalnega kritja za mobilne naprave. Vendar.

Za zdaj, če želite, da je zavarovanje za vaš telefon, lahko storite, da se obrnete na pokrovček za dom / gospodinjstvo ali prekritje pisarniške opreme in vključite svoj telefon na seznam predmetov, ki jih pokrivate. Ena stvar je očitna, čeprav: obstaja trg za zavarovanje mobilnega telefona, in karkoli zavarovalnice je, da je razpoke, da je trg v za velike obresti.

Preberite tudi: Infinix X603 ima 6 GB RAM-a in 6-palčni zaslon

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here