Oglejte si Nokia 6760 Slide

Moj oče je pravkar dobil novega Nokia 6760 Slide in odkar sem družinski tech guru, me je prosil, naj mu pomagam nastaviti nekaj stvari na napravi. Kot taka imam 6760 do jutri ali največ do torek zjutraj.

Ne pričakujte, da bo to celovit pregled, saj za to ni dovolj 24 ur. Ena stvar pa je, če je kaj narobe, ki bi ga rad poskusil na napravi, ali kaj želite, da bi vedeli o tem, odjavite svoja vprašanja v razdelku z komentarji. Ne pozabite: ta telefon imam samo približno 24 ur.

6760 Slide je pametni telefon QWERTY-tipkovnice, ki ga poganja Symbian S60 3rd Edition. Ima 320 x 240 pik, 2, 4-palčni zaslon. HSDPA je omogočena in ima 3, 2 mega-pixel fotoaparat, a brez bliskavice.

Njegovo ohišje je kakovostna plastika, srebrni rob pa ji daje dotik razreda. Tipke na QWERTY tipkovnici so velike, dajejo ponovno zagotovilo klik, ko jih potisnete in so enostavne za uporabo. Tipkovnica 6760 me zdaj oceni zraven tega na E90.

Poleg tipkovnice in navigacijskih tipk obstajajo tri namenske strojne ključe za spletni brskalnik, meni in sporočila. Lepo.

Vnaprej nameščen je standardni spletni brskalnik S60. Njegove sposobnosti so dobro znane, tam pa ni presenečenj.

Prav tako je vnaprej nameščen QuickOffice za pregledovanje in urejanje pisarniških dokumentov. Vendar pa zagon programa in poskuša ustvariti dokument vrne sporočilo, da za to funkcijo ni licence, in poziv za nakup. Če želite vse, kar želite storiti, je ogled / branje dokumentov in ne nameravate urejati dokumentov, se ne trudite kupiti licenco: dobro ste.

Preberite tudi: 10.000 mAh ZMI High-Speed ​​Power Bank Review

Očetovo IMAP-jevo nastavitev pošte je imela v nobenem trenutku in povezavo s strežnikom za nalaganje e-poštnih sporočil. Nastavil bom svoj Gmailov račun in videli, kako se bo v prihodnjih 24 urah obnašal (nekaj arhiviranja sem naredil, da vidim, če to reši Gmail pri vprašanjih S60, s katerimi se že nekaj časa soočim).

V celoti, Nokia 6760 Slide počuti dobro v rokah, izgleda dobro tudi, in se zdi, da to, kar priročnik pravi, da bi morala.

Vprašajte proč od vseh vprašanj, ki jih morda imate!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here