Oglejte si prvi BlackBerry Curve na dotik

RIM je pravkar objavil dva nova pametnega telefona, Bold 9790 in Curve 9380.

Gledam na Curve 9380 z vsemi zasloni in mislim, zakaj verjamem, da je to lahko boljše od prejšnjih pametnih telefonov BlackBerry na dotik, kot je serija BlackBerry Storm.

BlackBerry Curve 9380 je prvi kristalni zaslon na dotik na trgu. V preteklih letih sem videl, da ljudje težijo k temu, da so BlackBerry Bold in Curve najboljši izdelki podjetja RIM. Ljudje niso bili zelo zadovoljni s serijo BlackBerry Storm, saj je bila izkušnja na dotik občutljiva za konkurenco.

Vendar pa je pozno RIM prišel do velikih izboljšav doživetja na dotik na svojih napravah. Zato verjamem, da ima BlackBerry 9380 prednosti pred preteklimi napravami BlackBerry, ki so vse dotaknjeni, in tako obljublja, da je odličen pametni telefon.

Nekatere ključne značilnosti 9380 so -

- 360 x 480 pikslov, 3, 2-palčni zaslon

- 806 MHZ procesor

- Podpora za NFC

- BlackBerry OS 7

Že smo izvedeli, da je BlackBerry izboljšal izkušnjo NFC z uvajanjem oznake BlackBerry. Ker 9380 ne bo tako draga kot BlackBerry Torch ali nedavne telefone BlackBerry, bo to odličen nakup za nekoga, ki želi ostati posodobljen z izkušnjami medijev in družabnih omrežij.

Resnično upam, da lahko BlackBerry zagotovi boljšo učinkovitost na dotik v svojih najnovejših telefonih, kar bo ključno izboljšanje, ki bo navdušilo potrošnike.

Spoznali bomo, kako se BlackBerry Curve 9380 izvaja po uspešni prodaji v prihodnjih tednih.

Prav tako se glasi: Ali kupujete Samsung Galaxy S5?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here