Živijo dumbfoni?

Moj prijatelj, Kathleen Ndongmo, je napisal zanimiv življenjski slog o tem, zakaj je pred kratkim dipping pametne telefone za funkcijske telefone. Uporabila se je za BlackBerry, vendar jo je zamenjala z nizkim Nokia 6303i. Njeni razlogi vključujejo svobodo negovanja pametnega telefona, prenosljivosti in varnosti / zasebnosti. Moral bi prebrati njen del z naslovom "Long Dumbphones!"

Ne bom se lotil razlogov za prehod na temno stran. To bodo za druge izdelke. V tem članku raziskujem, zakaj bi danes razmislil o uporabi dumbphone-a. Ne vidim, da sem v celoti porazdelil pametne telefone, kot je storila, vendar vem, da sem v zadnjem času razmišljal, da uporabljam funkcijski telefon kot svoj primarni mobilni telefon. Pridi z menoj, ko slikam sliko.

Imam napravo za tablični računalnik BlackBerry PlayBook, ki dobro opravlja vse funkcije pametnih telefonov z manj glasovnimi klici in SMS-om. Prav tako je dokaj dobra naloga zamenjati moj laptop za večino nalog. Prav tako imam pametni telefon BlackBerry, ki je popoln sogovornik za PlayBook. Med drugimi ugodnostmi lahko delim svojo naročnino na BlackBerry internetu s predvajalnikom PlayBook. Moj BlackBerry ni moj primarni mobilni telefon, zato ga ne uporabljam za klice in SMS.

Moj primarni mobilni telefon je trenutno Samsung Galaxy S II, večinoma poleg glasovnih klicev in SMS-jev, ki se običajno ležejo v prostem teku. Komaj sem se ga dotaknil. Poišči sliko? Jaz lahko enostavno zamenjam S II z reči Nokia Asha 302, ne da bi kaj manjkali, po tem, moj primarni telefon je potreben samo za glasovne klice in SMS. Zelo dobro nameravam. Nokia mora uvesti samo Mail for Exchange, kot je bilo obljubljeno, tako da lahko s svojo napravo sinhronizem kontakte in koledarje, in jaz sem dobro iti.

Preberite tudi: Prva naprava BlackBerry OS 6 - Torbica 9800 drsnik

Med mojim BlackBerryjem in PlayBookom so izpolnjeni moji mobilni pisarniški in zabavni pogoji. Za glas in SMS, res ne potrebujem več kot dumbphone. Seveda želim tudi uporabljati dumbphone kot vsakodnevni telefon, tako da bom imel nekaj večjega vpogleda v to, kako približno 90% Nigerijskih mobilnih naročnikov uporablja vsak dan.

Nazaj v Kathy, čeprav se sprašujem, kako dobro in kako dolgo se lahko spoprime z bolj omejenimi izkušnjami z dumbphone-om brez drugega pomnilnika. Twitter? Facebook? WhatsApp? Brez večopravilnosti, bo preklapljanje med temi nalogami nekoliko frustrirajoče in seveda počasnejše od tega, kar je navajena. Tudi običajna telefonska tipkovnica bi me takoj ubila. Vsak funkcijski telefon, ki ga uporabljam, mora imeti strojno tipkovnico QWERTY. Zato začutim Asha 302.

Iz različnih razlogov in iz različnih perspektiv, tako z Kathleenom kot jaz, pravijo: Long live dumbphones!

Kaj pa ti? Ali bi v kateremkoli okoliščinah dali svoj pametni telefon za funkcijski telefon?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here