LonelyCatGames (LCG) Xplorer - Titanični Symbian File Explorer

Praviloma običajno ne povežemo "brezplačnih" izdelkov z "vrhunsko" učinkovitostjo. Obstajajo seveda izjeme, predvsem aplikacije z odprtim kodom, kot je OpenOffice - sposobna zamenjava za MicroSoft Office Suite.

Vendar, vsakič in tja, ste naleteli na aplikacijo, ki je tako dobro, da se sprašujete, "kako to, da je to brezplačno?". Kaj morajo avtorji pridobiti?

Takšna mobilna aplikacija je Youlu Address Book (preprosto najboljši imenik za stike, ki je na voljo za mobilne telefone - www.mobility.com.ng/forums/topic/youlu-address-book)

Druga izjemno uporabna mobilna aplikacija je Xplorer. To je izjemen datotekni raziskovalec za telefone Symbian. Tukaj je aplikacija, ki se redno posodablja in se postopoma izboljšuje. Najnovejša različica, kot jo pišem, je različica 1.52.

V tej dobi vedno večjega pomnilnika na mobilnem telefonu težimo k napolnjevanju naših naprav s tisoči datotek. Zato potrebujemo sposobno aplikacijo za "raziskovanje" in manipulacijo s temi številnimi datotekami. Vnesite LCG Explorer. To naredi veliko več kot le "raziskovanje" datotek.

Če imate v lasti telefon Symbian, želite, da se ta program vrti. Obstajajo seveda druge konkurenčne / podobne aplikacije, kot je Y-Browser. Ampak funkcija za funkcijo, LCG XPlorer zdi, da je najbolj vsestranski in enostaven za uporabo.

Kot se pričakuje od poljubnega raziskovalca datotek, lahko kopirate, premikate, preimenujete in brišete ter izvedete običajne datoteke. Kjer je to smiselno, se lahko operacije izvajajo več datotek hkrati. Ustvarite lahko mape. Raziskujete sistemske datoteke.

Poleg tega lahko pošiljate datoteke prek bluetooth, lahko upravljate arhive (ustvarjate, ekstraktirate) v bolj pogostih oblikah, kot je .zip.

Prav tako se glasi: Oglejte si čudovite nove funkcije WhatsApp vam prinaša kmalu

Program omogoča tudi manipulacijo s katero koli datoteko, prejeto preko bluetooth prenosa. To datoteko lahko premaknete v drugo mapo. To ne morete storiti z vgrajenim upraviteljem datotek Symbian.

Ta datoteka "raziskovalec" vam omogoča spreminjanje "atributov" datotek (na - skrito, sistemsko ali samo za branje), določite bližnjice do pogosto dostopnih map in lahko daste sistemske podatke o vaši napravi in ​​o vnaprej določeni datoteki.

Želite hitro pregledati dokument Microsoft Office Word? Imate srečo! Hitreje od odpiranja vaše Office aplikacije Office. Urejamo besedilno datoteko, prav tako je na voljo šestnajstiški pregledovalnik.

Če se osredotočite na določeno datoteko, je LCG XPlorer dovolj pametna, da jo prepozna in predlaga ustrezne korake. Na primer, poudarjanje avdio ali video datoteke naredi Xplorer pokazati kontrolnike, da predvajajo to datoteko z vgrajenim avdio / video predvajalnikom.

V zvezi s tem lahko s posebnimi aplikacijami povežete tudi določene razširitve datotek. Če na primer kliknete datoteko z razširitvijo ».jpg /«, boste morda želeli, da jo odpre določena aplikacija.

Podpora za določeno datoteko (ali vrsto datotek - prek nadomestnih znakov) je podprta (tako v pomnilniku telefona kot na pomnilniški kartici)

Kot sem rekel na začetku tega pisanja, je program "brezplačen" za uporabo. Vendar pa obstaja "nag zaslon", ki ga morate preživeti. Če pa želite podpreti nadaljnji razvoj aplikacije (in odpraviti začetni začetni zagon zaslona), ga lahko kupite.

Primerjava vgrajenega Symbian File Explorerja z LCG XPlorerjem je primerjava "spanja" in "smrti". LCG Xplorer je tako daleč.

Preberite tudi: Zdaj lahko prenesete videoposnetke v Opera Mini

Dajte temu programu posnetek (prenesite iz www.lonelycatgames.com)

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here