Živi mrtvi: Belle še vedno preganja Lumijo

Kot nekaj iz grozljivega filma ... Veš, tiste vrste filmov, v katerih nekdo umre, vendar se najdejo in se živijo resne nočne more. Vampirska vrsta stvari. Všeč mi je dober film vampirja. Belle je, kot bledo fanged bitje od mrtvih, mrtev operacijski sistem, ni hotel ostati v grobu in ostaja nočna mora za Lumijo.

Očitno je bil operacijski sistem, ki je bil izgorejen do smrti in zakopan, še vedno precej nadomeščen z zamenjavo več let kasneje. Po podatkih, ki so bili objavljeni o rezultatih družbe Nokia 3Q, od skupno 6, 3 milijona pametnih telefonov, prodanih v tem obdobju, je bilo 2, 9 milijona naprav Lumia, kar je 3, 4 milijona pametnih telefonov Belle.

Čeprav Nokia še vedno beleži popolno izgubo, to ni vse slaba novica. V tem obdobju so prodali ogromne 6, 5 milijona Asha naprav za dotik na dotik, kar je pripomoglo k temu, da je proizvajalec plavalen. Vsi govorijo o svojem pametnem svetu, a Asha ohranja prodajo. Oh; vendar so Asha naprave zdaj tržijo kot "pametne telefone", tako da tam. Nokia še vedno ni prepričana, kje naj se postavi Asha. V marketingu Nokia pritiska na njih kot "pametne telefone", vendar so o njih poročali po telefonu s funkcijskimi telefoni iona Nokia.

Toda Nokiin tečaj za pametne telefone je nastavljen in lahko le upamo, da bo obseg Lumia naletel na leseni kocke ali srebrno kroglo (karkoli deluje), da v najkrajšem možnem času v Belleovem srcu, tako da bi lahko preteklost ostala v preteklost.

Ali imam smisel, ali pa slišim, da hočem grozljiv film? Ne? Kakorkoli, imaš glavno zgodbo; prav? Prav.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here