Kot ovce, ki so pripeljale do zakola

Včeraj zvečer GSM omrežje v Nigeriji je svoje kupce vrgel v podatkovno črno luknjo. Ni bilo prvič. Stavim svoje življenje, da to ne bo zadnje. Poleg tega je veliko naročnikov poročalo, da izgublja svoj čas.

Običajno so naročniki polni angstov - in počnejo običajno. Ob običajnem, mislim, grenčanje, pritoževanje, grizenje in celo preklinjanje.

Kar se mi zdi čudno, je, kako se omrežju toliko pritožijo naročniki, vendar nikoli ne mislijo izgubiti kartice SIM. Mislim, daj no! Drop SIM in dobite še eno, ali STFU!

Ne povej mi, da so vsa omrežja enaka, zato ni nobenega prehoda. Ne; niso enaki. Za vsako omrežje imam SIM za namene pregleda in spremljanja, in vem, da niso enaki. Seveda to omrežje ni edino z napakami. Vsi imajo napake.

Kot vsi operacijski sistemi in platforme imajo napake. Ljudje bi morali gledati, kaj potrebujejo, in uporabiti, kar dela zanje. Ta nenehni ciklus tiradesov pred napakami v omrežju me utrudi. Naredite nekaj o tem ali zaprite. Pojdite drugam. Pridobite odvetnika in tožite za seboj. Organizirajte pištolo. Karkoli pravno. Samo ustavi penjenje v ustih.

Tako smo pokorni kot ljudje. Ovce. Mumu . Moje prepričanje je, da sta pritožovanje in jokanje vrhunsko nacionalno zabavo Nigerijcev.

To je, kot da si isti in vedno znova posiljujete, vendar se držite z njim. Potrebuješ pomoč. Resnično resna pomoč.

Preberite tudi: Kako posredovati besedilna sporočila kot e-pošto na iPhoneu

Ustreli me, nato pa pojdite na srečno Veliko noč (če vam omreži)!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here