Življenje z Symbian Belle: zakaj ne morem več postaviti Nokia N8


Imam novejšo različico uteženega Symbian Belle ROM-a, ki deluje že od mojega Nokia N8 že več kot 24 ur, in tukaj je moj povzetek:

Moj N8 z Belle ima boljšo radijsko zmogljivost kot druge blagovne znamke, boljše obravnava klicev od drugih blagovnih znamk, dosega najboljše slike med mobilnimi napravami, zabeleži vrhunski video, ima odlično predvajanje zvoka in videa, igra HD igre, poveže z mojim TV-jem, sinhronizira z mojim osebnim računalnikom, ima način množičnega shranjevanja, ročaji USB-pogoni, teče kot šampion tudi na procesorju 680MHz, ima dobro življenjsko dobo baterije in zdaj ima vrhunski uporabniški vmesnik, ki ni nič manj kot neverjetno. Zakaj bi na zemlji želel kaj drugega iz katere koli druge platforme?

Ne bom vam rodila s posnetki zaslona, ​​saj je NgDude že navedel nekaj v svojem delovnem mestu, ali imate kroglice za Belle? Zelo seksi je! (in njegov članek je bil ključnega pomena za mojo N8 v Belleju).

Kaj storim, je zagotoviti nekaj več informacij na uradnem mestu Nokia Conversations.

Brezplačna oblika, prilagodljiva, v živo pripomočki : dodatki, kot so ura, e-pošta, predvajalnik glasbe, najljubši stiki in koledar, so bili preoblikovani in zdaj prihajajo v petih različnih velikostih. Prav tako jih je mogoče spremeniti in preurediti, da ustvarijo popolnoma prilagojen nabor zaslonov. Obstajajo tudi novi pripomočki »Toggle« za opravila, kot sta preklop na Bluetooth in spreminjanje profilov.

Več domov : s Symbian Belleom največje število domofonov naraste od treh do šestih, zdaj pa imate lahko vse, kar je blizu.

Izboljšana vrstica stanja : statusna vrstica ima sodoben, ravno podobo in vključuje zavihke z obvestili, ki vsebujejo običajne nastavitve in obveščanje o dohodnih sporočilih, neodgovorjenih klicih in drugih.

Posodobljena navigacija : navigacijska vrstica in možnosti na dnu zaslona predstavljajo sodoben, nov videz, podoben tistemu, ki ste ga prvič videli v telefonu Nokia N9.

Nove aplikacije : nova zbirka močnih poslovnih aplikacij Microsofta vključuje Lync (IM za podjetja, kot je Microsoft Communicator), Sharepoint, OneNote, Exchange ActiveSync in PowerPoint Broadcaster.

Informativni zaklenjen zaslon : zaslon za zaklepanje vam zdaj pove, o neodgovorjenih klicih, sporočilih v mapi »Prejeto« in več, tako da lahko hitro preverite telefon. Zdaj lahko dodate barvno ozadje na zaklenjen zaslon.

NFC naprave : s programsko opremo Symbian Belle so Near-Field Communications (NFC) zdaj globoko integrirani v operacijski sistem, tako da lahko delite slike, povežete s priborom in prijavite - vse s samo dotikom.

Vizualna večopravilnost : zdaj lahko preklopite med večjimi posnetki vaših odprtih aplikacij, da vidite, kaj se dogaja na prvi pogled in hitro premikate med svojimi aplikacijami.

Vir

Če želite zaviti, morate dejansko imeti pri Belleu razumeti, kako dober je uporabniški vmesnik. Po poskusu Belle, na Zemlji ni nobene poti, da se vrnem v Anno. Poskušal sem - vrnil se nazaj v Anno - in ni uspel. Po nekaj dneh je postalo neznosno.

Preberite tudi: 1.4GHz Sony Ericsson Arc S

Nazaj na uporabo Symbian Belle na mojem dragocenem Nokia N8, in zdi se mi, da ne morem več postaviti tega vodilnega sistema.

Poleg tega sem v bistvu strojna tipkovnica, in čeprav imam še vedno v lasti Nokia E7 z eno najboljših strojnih tipkovnic na trgu, sem jo nadomestil z N8 kot svojo dnevno pametno napravo.

Tako je dobra gospa Belle.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here