Življenje se začne pri 40, a postane zanimivo pri 150

Pred petimi tedni sem imela čas s svojo družino zgodaj v soboto zjutraj, ko je moja hčerka vzkliknila, da imam na glavi bele lase. Bila je tako glasna o tem. Moral sem ji razložiti, da vsi stari in da bi nekega dne imela enako. Povedal sem ji, kako so njeni stari starši imeli veliko več belih las kot jaz. Neumna deklica je šla naprej, da bi poklicala svojo babico, da bi vse enako pokvarila moje bele lase. Seveda, babica ji je dala obrazložitev, podobno tisti, kar sem že dostavila. Da; vsi ostarimo.

Pred tem časom nisem nikoli veliko razmišljal o besedah: "Življenje se začne pri 40 letih". Toda, ko sem se približal tej starosti, se je skoraj nemogoče izogniti razmišljanju o tem. Kot taka sem o tem razmišljal približno mesec dni. Kaj pomeni življenje, ki se začne pri štiridesetih?

Ob 20-ih si imel sanje in načrtovalce zasnoval na idealu. V mislih si si mislil, da je svet z malo ali brez izkušenj. Pri tridesetih letih ste tekli na podlagi vaših idealov in zbirali izkušnje na poti. Verjetno ste ugotovili razliko med idealoma in resničnostjo in poskušali najti svojo sladko točko. Ugotovili ste, da življenje ni bilo črn ali bel, ampak 70 odtenkov sive barve. Pri 40 letih je verjetno, da ste videli in doživeli dovolj življenja, da so oblikovali vrednote in načela, do katerih boste živeli do konca svojega življenja.

Pri 40 letih nimate veliko skrbi (pravega ali domišljijskega), ki ste jih imeli, ko ste imeli 20 ali 30 let. Pri 40 ste se naučili, kaj je za vas pomembno in kaj ni - in ne moremo motiti, kako drugi občutijo vse to. Pri 40, ste neuspešni in uspeli, ali ste uspeli in neuspešni, odvisno od karkoli naročil in cikla, do katerih so prišle vaše izkušnje. In upajmo, da ste se od neuspeha naučili. Pri 40 letih ste dosegli tudi stvari. Poznani ste zaradi nečesa ali različnih stvari. Imate svoje prednostne naloge trdno in najverjetneje nastavite kamen.

Prav tako se glasi: ko ste nazadnje očistili napravo?

Upajmo, da ste se naučili tudi, da ste bolj odprti za spoštovanje in spoštovanje mnenj drugih ljudi, tudi če se ne strinjate z njimi. Torej, medtem ko veste, kaj želite od življenja, lahko jasno vidite, kako je druga oseba lahko srečna, če ne želite, kaj hočeš. Morda je to najtežji del starega.

Čeprav se življenje ne začne dobesedno pri 40 letih, morda ni daleč od resnice, da resnično začnete živeti samo z lastnimi izrazi pri 40. Danes sem prikupna starost 40 let. Tu stojim na križišču priljubljena beseda, da se življenje začne pri 40. In tukaj sem, veselim se najbolj neverjetnih let mojega življenja. Vidiš, šele začel sem živeti!

Pri 40, čeprav nimam vsega, kar želim, se počutim. Za mene je bila mešana vreča, potem pa je življenje takšno za vse, ki jih poznam. Izvedite malo več o meni tukaj.

PS : Če imate radi hitre avtomobile in kolesa, kot sem jaz, lahko življenje začnemo pri 40 letih, vendar zagotovo postane res zanimivo pri 150! Pojdimo!!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here