LG je dobil nekaj pravega, da drugi motijo

Nisem ravnala z LG Arena ali katero koli drugo napravo, ki uporablja LG-jev novi uporabniški vmesnik za prah, ki je precej primerno imenovan "S-Class". Toda jaz tudi nisem ravnala z Apple iPhone. Še vedno ni nobenega razpravljanja o vrhunskem vmesniku, ki ga ima iPhone šport.

Če rave ocenjuje, da nova LG Arena dobi je vse, kar je šlo, nekdanji podvig je dobil prav, kaj se velikani spopadajo in preplavljajo.

Samsungov vmesnik TouchWhiz je bolj hiter in zamuden . Nova Nokia S60 5th Edition nima fluidity in Waow faktorja, in še vedno neuporabna tu in tam. HTC TouchFLO je le tanek sloj zaledenitve, ki se razprostira po datiranem operacijskem sistemu WinMo in vmesniku.

Toda uporabniški vmesnik LG S-Class preprosto stoji in se zdi, da postane najboljša stvar, ki se je zgodila z mobilnimi telefoni od iPhonea. LG dobi nekaj pravega.

Pred nekaj tedni sem kupil srednjo ponudbo LG, KS360 z diapozitivom QWERTY in zaslonom na dotik. Ni Arena in zagotovo ne deluje S-Class, vendar me je tudi ta naprava zapustila z zelo dobrim izkušnjam. Danom in jaz sva se strinjala, da je LG opravil dobro delo s takšno cenovno ugodno napravo. Haptična povratna informacija in odzivnost zaslona na dotik je zelo dobra. In funkcionalno, LG ni povlekel nobenih udarcev. Da; Naprava ima nekaj niggles, ampak po svoji ceni, je dogovor.

Nato je LG Cookie, tudi dober pregledi tu in tam. Naključje? Ali je LG udaril plačati umazanijo?

Podobni članek: LG KM900 Arena: dotik razreda

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here