LG GW550 Pregled 2. del - spoznavanje

Če še niste prebrali prvega dela mojega pregleda LG GW550, je zdaj pravi trenutek.

V tem drugem delu bom delil nekaj več o GW550 in na kateri nogi sem začel z napravo.

Prvič, v prodajnem paketu je bil v zgornjem desnem kotu natisnjen "Windows telefon". Pod tem je "pametni telefon z dvojnim zvočnikom", natisnjen v krepkem rdečem, zato LG očitno trži ta telefon zaradi svoje stereo zvočne zmogljivosti. Toda kasneje bom prišel k temu.

V paketu je bil telefon, baterija 1300mAh, avdio slušalke z protipovratnimi priključki (LG se mora znebiti svojih lastnih priključkov in hitro zajeti miniUSB), podatkovni kabel USB - spet z lastniškim vmesnikom, polnilnikom baterij in majhnim priročnikom. Škatla je precej kompaktna.

Ušesne slušalke so tako velike, da so se v ušesih takoj v 15 urah počutili neprijetno. Nisem prepričan, kaj so načrtovalci LG razmišljali, ko so prišli do teh, vendar se lahko naučijo stvari ali dve od fantov, ki so izdelali slušalke Samsung Jet. Te so veliko manjše in imajo mehke nasvete, ki se zdrsnejo v ušesa udobno.

Slušalke Samsung Jet na levi; Naglavne slušalke LG GW550 na desni

Dvojni zvočniki GW550 se nahajajo na hrbtni strani vzporedno z odprtjem fotoaparata. Izgledajo delno obložene s srebrom. Resnično classy.

GW550 je velika naprava. Njegova ni tako velika, da bi bila opečna ali neudobna za prevoz, vendar je večja od Samsung B7320 in Samsung Jet. Se spomnite velikih tipk na tipkovnici, ki sem jih omenil v prvem delu? Seveda so morali od nekje prihajati!

Prav tako se glasi: zato mobilna omrežja poskušajo postaviti pametni telefon v vašo roko

Na zgornji sliki lahko vidite, koliko večje so tipke na GW550 primerjane z B7320. Spodaj imamo Samsung Jet in LG GW550 v skupini. Obvestilo, seveda, to absolutno krasen prikaz Jet! Aaaaah ....

Začetek: moj telefon za reševanje!
To je lep del. Vklopil sem LG GW550 in ga v nekaj sekundah popolnoma zagnal.

Se spomniš Microsoftovega telefona? Najprej sem jo uporabil za sinhronizacijo in varnostno kopiranje mojih stikov, koledarja, SMS, slik, videoposnetkov in drugih, ko sem imel Sony Ericsson X1 nazaj oktobra 2009. Uporabil sem ga tudi s Samsung B7320.

No, njena aplikacija, ki je bila izdana z operacijskim sistemom Windows Mobile 6.5, in LG ima to. Sem ga začel, prijavljen in v nekaj minutah so bile vse moje datoteke obnovljene v GW550.

Morda ne boste razumeli, kako lepo je to, dokler ga niste uporabili. Ni povezave z računalnikom za prenos datotek ali sinhronizacijo stikov. Vse OTA v nekaj minutah, in sem bil dobro iti. Microsoft je dobil to pravico. To je brezstopenjski način preklopa telefonov.

Upoštevajte tudi, da lahko, če imate več telefonov s sistemom Windows, svoje podatke sinhronizirate na toliko napravah, kot jih imate prek mojega telefona. Lepo.

Potrebujem, da rečem, da smo GW550 in dobili dober začetek. V naslednjem delu bom pregledal, kako GW550 obravnava osnovne storitve, ki jih uporabljam na kateri koli mobilni napravi: mobilne podatke, brskanje po spletu in e-pošto. Ne izginej!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here