LG Gram 15 je tako lahka, da boste pozabili, da ga nosite

Prenosni računalniki, ki tehtajo malo, imajo malo pomanjkanja v smislu velikosti zaslona. Vendar pa niso vsi prenosni računalniki velikega zaslona težki. LG Gram 15 je primer zadnje kategorije. Obstaja 13-palčni, 14-palčni in 15-palčni različici LG Gram, in ti prenosniki so precej lahki za njihovo velikost zaslona. Vendar pa je najpomembnejša stvar v LG Gramu, da deluje zelo dobro.

LG Gram 15 je 15-palčna različica serije Gram. Glavna govorilna točka te naprave je večji zaslon v manjšem, lažjem telesu. Ohišje laptopa je izdelano iz magnezijeve zlitine, ki se ne počuti kot vrhunsko ohišje prenosnega ohišja aluminijastega ohišja, ki ga najdemo na nekaterih drugih prenosnih računalnikih. Zato vam morda v resnici ne bo všeč videz in občutek LG Gram 15. Vendar pa bo laptop vzdržal vsakodnevno obrabo dovolj dobro.

Zaslon na Gramu 15 je zelo prijeten. Barve se izostrijo in imajo odlično zunanjo gledanje. To postane razumno svetlo, vendar se boste morda še vedno borili z nekaterimi bleščicami s sijajnega zaslona s sijajem. LG vključuje tudi način Reader, ki vam omogoča hitro zmanjšanje modre svetlobe.

Zvok na Gramu 15 ni tako dober. Če želite biti pošteni, to je samo ena od stvari, ki so jo žrtvovali za lažje telo. Vendar je LG vgrajen v slušalke DTS: obdelavo X za izboljšano kakovost zvoka prek priključka za slušalke / mikrofone. Zato, če uporabljate slušalke, boste bolje uživali v zvoku. Druga vrata vključujejo dva priključka USB 3.0 (tip A), režo za micro SD kartico, izhod HDMI in vrsto USB-C, ki podpira video izhod, prenos podatkov visoke hitrosti in Ethernet prek adapterja.

Prav tako se glasi: Glo mobile internet blackout in kosi optičnih vlaken

Gram 15 ima sedem genskega procesorja Intel Core i7-7500U, 16 GB pomnilnika in integrirano grafično kartico Intel HD Graphics 620. To omogoča dovolj moči, da preidejo skozi povprečne računalniške naloge. Življenjska doba akumulatorja ni prav tako slaba, s povprečno devetimi urami polnjenja. Toda izstopna značilnost je lahkotnost. Tehta manj kot 1, 13 kilogramov, zato boste pozabili, da je v torbi, ko ga nosite.

LG GRAM 15 SPECIFIKACIJE

  • Zaslon: 15-palčni, 1, 920 × 1, 080 zaslon na dotik
  • CPU: 2.7GHz Intel Core i7- in 500U
  • Pomnilnik: 16 GB DDR4 SDRAM 2, 133 MHz
  • Grafika: 128MB namenjena Intel HD Graphics 620
  • Shranjevanje: 512GB SSD
  • Omrežje: 802.11ac brezžično, Bluetooth 4.2
  • Operacijski sistem: Windows 10 Home (64-bitna)

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here