LeTV Le 1S pregled: nizka cena; Visoko na Specs

Kitajska blagovna znamka, LeTV, je svojo ponudbo pametnih telefonov že vrnila na domačem trgu. Vendar pa je nedavno, da je blagovna znamka prispela v Indijo. LeTV, ki je bil pred kratkim ponovno združen kot LeEco, je v državi uvedel dva pametne telefone, med njimi Le Max in Le 1S. Od obeh je uspelo, da nam je naša pozornost pritegnila nižja cena Le 1S. Ta telefon prinaša veliko prvih na proračunskem segmentu v Indiji in je bilo očitno, kako je naprava prodala v Indiji. Takšno je bilo navdušenje za napravo, za katero trdi, da je prodala 220.000 enot v samo treh prodaji. Glejte LeTV Le 1S popolne specifikacije. Uspeli smo zgrabiti svojo lastno enoto in tukaj je celovit pregled slušalke.

Oblikovanje in kakovost gradnje
Pozno trg mobilnih telefonov v Indiji je bil priča spremembam pri oblikovanju in LeTV Le 1S je eden prvih pametnih telefonov, ki v tem cenovnem segmentu prinašajo popolno kovinsko podvozje. Ponavadi se pametni telefoni s kovinskimi oblekami počutijo težke in obsežne. LeTV Le 1S tehta le 170g in je enostaven za uporabo z eno roko. Vendar pa bi to lahko pripeljalo do predpostavke, da bi bila uporabljena kovina poceni material, kar pa ne velja. Le 1S je premišljen kot nekateri vrhunski pametni telefoni na trgu. Vendar pa je ena napaka, o kateri poročajo, majhna razlika med kovinsko podvozje in sprednjo ploščo. Minimalno, vendar je tam. Našli smo, da je resnično na naši enoti in čeprav ni nič za skrbeti, bi lahko pri dolgotrajni uporabi postal zbirališče prahu in vlage.

Prav tako se glasi: Debate: Kaj opredeljuje kategorijo mobilnega telefona - specifikacije ali cena?

Zaslon
LeTV je opremil prvotni proračuna pametnega telefona z velikim 5, 5-palčnim zaslonom, ki izgleda precej dostojno v zaprtih prostorih. Vendar pa je v težavah z vprašanjem, ki se zgodi, da je pogosta v vseh kitajskih proizvajalcev slušalk. Medtem ko je zaslon zaradi osvetlitve 1920 x 1080 pikslov precej oster in svetel pri šibki svetlobi, je občutno dim na prostem. Še posebej težko je uporabljati pod neposrednim sončnim žarkom. V nekaterih primerih smo se zatekli k starostnemu triku, ki je našel dlan okoli zaslona in si ogledal, kaj je na zaslonu, kar pa ne bi smelo biti, če upoštevamo možnost samodejne osvetlitve.

Strojna oprema in specifikacije
Na papirju je LeTV LE 1S opremljen z močnim procesorjem Octa-Core Core 2.2GHz Helio X10 Turbo, ki je priložen Power G6200 GPU in 3 GB RAM-a. To je ena izmed najboljših kombinacij, ki so na voljo po tej ceni, in omogoča, da telefon z lahkoto obvladuje obsežne igre, kot sta Asphalt 8 in Dead Trigger 2. Na sprednji strani strojne opreme je vmesnik USB Type-C, ki je v tem trenutku v povojih in še ni na voljo veliko združljivih dodatkov. Zadnja plošča naprave ima eno od svojih ključnih lastnosti - skener s prstnimi odtisi z zrcalnim koncem na vrhu. Vendar pa pozicioniranje skenerja prstnih odtisov povzroči rahlo nevšečnost, saj slušalko ne morete odkleniti, če je postavljena na ravno površino. Vendar pa je bolj udobno kot sprednja, ko držite napravo in je tudi neverjetno hitro pri odklepanju.

Prav tako se glasi: to je, kako naj telefon imenujejo

Kamera
LeTV je na zadnji plošči postavil 13 milijona slikovnih pik primarnih fotoaparatov z LED bliskavico, ki je dala mešane rezultate. Izjemno dobro deluje v tako nizkih in dnevnih svetlobnih pogojih z osupljivimi rezultati. Fotoaparat prav tako daje dobre rezultate pri fotografiranju v makro in podrobnosti je težko zamuditi pri slikah. Vendar pa je včasih kamera vzela lasten sladek čas, da bi se osredotočila, kar bi lahko privedlo do izgube odličnega iskrenega trenutka, če se boste le zanašali na vašega Le 1S. Sprednja plošča ima strelec s hitrostjo 5 milijonov slikovnih pik, ki je spet prinesla dobre rezultate pri samozavesti in video klicu. Tukaj sta dve fotografiji na prostem:

Operacijski sistem
LeTV Le 1S ima vnaprej nameščen operacijski sistem Android 5.1 Lollipop, ki je sama po sebi precej velika izkušnja. Vendar pa je LeTV močno odrezal delni operacijski sistem s svojim lastnim EUI 5.5, ki v povsem novem vmesniku in podobno kot v večini kitajskih uporabniških programov manjka predal za aplikacije.

Meni nastavitev in zadnja plošča uporabniškega vmesnika sta močno podobna Appleovim iOS-om, kar je običajno pri večini kitajskih blagovnih znamk. Ena dobra stvar glede uporabniškega vmesnika po meri je, da ima poleg bloatwarea, ki je nameščena, ker LeTV v Indiji ne ponuja storitev. Tukaj je treba omeniti, da kitajska različica Le 1S ima Blinkfeed kot dodaten zaslon, ki na eni strani navaja vse storitve LeTV. Vendar pa smo z veseljem zadovoljni, da je bil izpuščen v indijski različici, kar je povzročilo manj izkušenj.

Prav tako se glasi: Slither.io postavlja zasuk na klasični igri Snake

Zaključek
Če upoštevate ceno oznake INR 10, 999, ki jo ima Le 1S, v tem segmentu ni druge slušalke, ki bi jo lahko premagal. Edini čipi v oklepu, ki jih lahko najdemo, so: težišče v fotoaparatu, kar je zanemarljivo, uporabniški vmesnik izposoja čarovnike iz iOS-a in slaba zunanja vidnost zaslona. Vendar pa telefon prinese veliko bolje kot njegovi sodobniki, kot so Huawei Honor 5X, Lenovo K4 Opomba, da ne omenjamo, da je tudi cenejši.


[shema tipa = "pregled" url = "// www.mobilityarena.com/letv-le-1s-review-low-price-high-specs/" name = "LETV LE 1S PREGLED: NIZKO NA CENO; HIGH ON SPECS "rev_name =" LeTV Le 1S "avtor =" Sanjeev Kumar "pubdate =" 2016-02-22 "]

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here