Lenovo A6000 pregled: lepota v ostrimi

Lenovo A6000 je en telefon, ki ni bil veliko objavljen. Mogoče zato, ker ni nobene funkcije, ki bi jo bilo treba držati, ali ker to ni vodilni telefon. Ta telefon je bil približno od januarja 2015, in kot stoji, je bil to najcenejši telefon z 4G LTE podporo, šele nedavno je bil preganjan z Gionee M3 mini. Je ta telefon vreden svojega denarja? Te in več upamo, da bomo izvedeli, medtem ko so to ključne lastnosti:

 • 5, 0-palčni zaslon IPS z zmogljivostjo 720 x 1280 pik (294 PPI).
 • Android 4.4.2 KitKat je nadgradljiv na Android 5.0.2 Lollipop.
 • Snapdragon 410 čip s štirikolesnim 1.2 GHz procesorjem, Adreno 306 GPU in 1 GB RAM-a.
 • 8 MP kamere z avtomatskim ostrenjem z LED bliskavico, število pikslov 3264 x 2448 pikslov in video posnetek 720p.
 • 2 MP spredaj kamero, s pikslami 1600 x 1200 slikovnih pik in 720p video posnetkom.
 • 8 GB notranjega pomnilnika (4, 7 GB uporabne)
 • Dvojna podpora za SIM, samo Micro SIM, 4G / 3G SIM1.
 • Li-Po 2300 mAh baterija,

Glavne pomanjkljivosti

 • Povprečna kamera.
 • Brez USB OTG.
 • Reža SIM 2 je samo 2G

Preberite celotne podrobne specifikacije TUKAJ, kot tudi naše izkušnje Hands on / Unboxing TUKAJ.

Strojna oprema / Design
Lenovo A6000 je redna pravokotna plošča z gladko ukrivljenimi robovi. Njegov edini čudovit del, ki ga lahko držite. Pri debelini 8, 2 mm je telefon tanek in zelo lahka. Vse je iz plastike. Hrbtna stran je impresiven končni mat. Kamera in LED bliskavica sta na zgornji levi strani, dvojni Dolby zvočniki pa najdemo na spodnji strani.

Na sprednji strani imamo sprednjo kamero na zgornji strani. Okvirji niso tako veliki tukaj. Na spodnji strani so navigacijski gumbi. Na žalost ni zadnje luči za to. Na vrhu je prikazan 3, 5-milimetrski priključek za slušalke, poleg tega pa je polnilna vrata USB v2.0. Na dnu najdete samo majhno piko za mikrofon.

Preberite tudi: Nepotrjeno: Nokia načrtuje dvo-SIM sistem Windows Phone

Leva stran tega telefona je brez gumbov, vendar na desni strani najdete glasbene načine in gumb za vklop / izklop.

Programska oprema:
Lenovo A6000 je seveda prišel z Android 4.4.2 KitKat. Po prvem zagonu se je pojavilo obvestilo o posodobitvi. Lo in glej! po prenosu in namestitvi je bil Lollipop - vse je bilo narejeno po zraku. Lepo delo Lenovo! UI Lenovo Vibe je lep s prijetnimi ozadji in temo. Predal za aplikacije je podoben kot v iOS. Pomaknite se na levo in si oglejte svoje aplikacije.

Telefon je vnaprej nameščen z nekaj koristnimi aplikacijami od družbe Lenovo, ki vključuje: Delite jo (drugo vrsto Xender / FlashShare), Sync It (za varnostno kopiranje / obnovitev stikov) in Lenovo Companion (vrsta PC suite za diagnostiko). Na Evernote sem dobil 60 točk, takoj ko sem se prijavil v svoj račun. To znaša 6 mesecev uporabe družbe Lenovo s premijo. Blaženost!!

Zaslon:

Ta telefon ima 5-palčni zaslon s 1280 x 720 slikovnimi pikami s hitrostjo 294 ppi. Tako kot smo opazili v praktičnem pregledu, so barve zelo ostre in živahne. Ampak ob natančnejšem pregledu opazite, da so barve nekako oprane, zlasti v belih vmesnikih. Ta telefon nima nobene oblike zaščite stekla, zato boste morda morali z njim zaščititi zaslon. Zaslon je tudi nagnjen k pranjem. Vidni koti tukaj so resnično dobri - ne glede na to, kako ga nagnete, lahko še vedno vidite jasno. Čitljivost na sončno svetlobo je tukaj slaba. Čeprav postane boljše, potem ko dosežemo raven svetlosti.

Fotoaparat:

Lenovo A6000 prihaja z objektivom 8 MP na hrbtni strani in 2 MP na sprednji strani za selfies. Izpis vas ne bo uničil, niti vas ne bo skril obraz v sramu. Povprečno je. Za hrbtno kamero leča ne vzame toliko natančno in gladi slike tudi brez urejanja. Objekti na koncu izgubijo svoje naravne barve. Za fotoaparat s fotoaparatom, ki ne pokriva širokega kota, so posnete sami v redu.

Prav tako se glasi: Moving On With Android, Stuck On BlackBerry

Če želite resnično poudariti kakovost fotoaparata, jo postavimo proti Infinix Hot 2 z istim 8-milimetrskim objektivom. Tista na vrhu je Lenovo, medtem ko so tisti, ki so pod njim, Infinix Hot 2.

Zunanji strel.

Notranji strel.

Multimedija:

Ta telefon ima Dolby Digital, zato smo pričakovali, da bo kakovost zvoka dobra. Ni razočaral. Čeprav glasnost ni bila tako glasna. Predvajanje glasbe je v redu, tako z zunanjimi zvočniki kot tudi z dobrimi slušalkami. Dolby je prav tako vplival na predvajanje videoposnetkov. Na splošno so izkušnje na tem Lenovo koristile. Namestitev tretjega video predvajalnika prav tako pomaga izboljšati gledanje videoposnetkov tukaj.

Večopravilnost / zmogljivost:

Ta telefon je imel 1 GB RAM-a, ki se je izvajal na procesorju Snapdragon 410 s štirimi žarometrom 1, 2 GHz. Medtem ko smo bili na KitKatu, so aplikacije tekle brez težav, vendar so se stvari spremenile s posodobitvijo Lollipop. Ob odprtju in zmanjšanju števila aplikacij je večje število zamikov. Na primer, če ste klepetali, ste morali počakati do 5 sekund, da se tipkovnica pop-up. To je večinoma treba obtožiti uhajanja spomina, povezane z Lollipop. Upamo, da bodo zaostanki določeni v naknadni posodobitvi. Tukaj so slikovne predloge ocen zmogljivosti za Antuntu in kvadrant.

Življenjska doba baterije:
Baterija 2300 mAh na tem telefonu je dobra. Lahko vas popelje skozi ves dan uporabe z doplačilom. Pri težki in nenehni uporabi lahko napišete približno 8 ur, kar je resnično impresivno. Biti na stabilnem brezžičnem omrežju, 5 ur filma, nekaj minut klicev, 2 uri igranja in enakomeren klepet in e-pošto. Spodaj je bil zaslon zaslona moje uporabe.

Prav tako se glasi: Ta telefon ima 6 kamer! Roke in prvi vtisi

Razno:
Lenovo A6000 se ne segreva pod močno uporabo. Gumbi za krmarjenje na tem telefonu nimajo zadnje luči - čisto naporna za uporabo ponoči. Ne podpira USB OTG, priključili smo kabel in to ni uspelo. Žal samo reža SIM 1 podpira 4G / 3G. Druga reža ponuja samo 2G. Telefon ima dobro klic jasno, glasno in slišno. Vgrajeno shranjevanje ima samo 4, 7 GB za uporabo, zato boste morda potrebovali kartico micro SD, ki bo skupaj s tem telefonom.

Končne besede

Lenovo A6000 je čudovita naprava. Sodeč po specifikacijah in cenovni koti, obstaja veliko boljših ponudb od konkurence. Ampak vsi ne bodo uporabljali TECNO ali Infinix. Ta telefon vas ne bo pustil na številnih področjih, niti vas ne bo popolnoma razočaral. Udobno zaseda sedež med preprostostjo in zapletenostjo. Ta telefon Lenovo je brezplačen prostor za techies ali uporabnike energije. Lepo preprosto posnema lepoto. Če ne zahtevate veliko od telefona, bo ta naprava idealna za vas.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here