Legendarna nepopolnost povprečnega zastopnika podjetja Glo za pomoč strankam

Sovražim pisanje nad podjetji. Vem, kakšna škoda lahko storijo takšni spisi. Vendar; pogosto se zdi, da nekatera podjetja navdušujejo nad potiskanjem naročnikov na rob pečine.

Dovolite mi, da odpre ta članek z vprašanjem: kdo bazooka vaduje zastopnike za pomoč strankam v Glo?

Pred leti, čeprav sem imel pravilne nastavitve GloDirect na pametnem telefonu Sony Ericsson P800, fantje v GloWorld Opebi niso mogli delovati. V Glo VI sem dobil številko, da pokličem.

Gospa na drugem koncu linije je vztrajala, da so bile moje nastavitve napačne (čeprav sem pojasnil, da je navzea navdušena, da jih ni bilo), in me prosil, naj vse do Victoria Islanda preverijo.

Očitno mi je bilo, da moja linija ni bila aktivirana / zagotovljena / karkoli na njihovem preklopu, in to sem rekel, vendar to možnost ne bi niti zabavala.

Našel sem čas za vožnjo. Širok pogled skozi nastavitve in rdeče rdeče - nastavitve so bile pravilne. Prosila je, naj pojdi v tehnično sobo in se vrne, da potrdi, kar sem ji že stokrat povedal na telefonu 15 kilometrov in veliko ur v prometu - moja linija ni bila predvidena.

Bilo je v GloWorld Opebi, da je bil moj gospodinski odjemalec že pred leti dejal, da njegov Sony Ericsson P910i ni mogel brskati po 3G. Prišel je k meni z vprašanjem. Nastavil sem ga in brskal po 3G-ju v 10 minutah.

Bilo je v Gloworld Opebi, da so mi povedali, da moj Nokia 9500 Communicator s faksom ni mogel prejemati faksov, čeprav sem na uradni nastavitvi poslal in prejel nekaj faksov.

Prav tako se glasi: Kaj je storil Globacom s licenco SNO v 8 letih?

Prav tako je bilo v GloWorld Opebi, da so mi povedali, da so bile nastavitve GloFlat za osebne računalnike in modeme, zato ne bi deloval na telefonu. Izkazalo se je, da lepa dama ni vedela, kaj je tudi rekla, ker so te nastavitve delale in še naprej delajo na milijone telefonov danes.

Torej, kaj je pripeljalo do tega članka?
Očka uporablja Nokia 6760 Slide, pametni telefon Symbian 3rd Edition, z Glo SIM za mobilne potrebe po elektronski pošti in internetu.

Nokia 6760 slide

Uporabil ga je tako od marca lani, ko sem nastavil svojo IMAP pošto na napravi. Dobil je svoja e-poštna sporočila in brskal brez vprašanj. V zadnjem času, kot vsi vemo, je Gloova mobilna internetna storitev (in tudi glas in SMS preveč!) Bila ena zmešana kos sh! T. Moral bi brati Wlo Falade's Glo s ponosom?

Oče se je potoval v Opebi GloWorld (zdaj bi morali vedeti, kaj lahko pričakujejo noro ejakulacije iz ust tistih fantov in lasij). Povedal mu je, da e-pošta ne deluje prek vgrajenega e-poštnega odjemalca in namesto tega potrebuje dostop do njegovih e-poštnih sporočil.

Z bogami mobilnih, ki še vedno govori tako neumne stvari v letu 2011? Veste, res mislim, da bi morali imeti razdelek na tej spletni strani z imenom " Agenti za pomoč strankam najdejo najhujše stvari ".

Očitno je bilo, da je bila tista oskrbovalna služba bazne postaje, kjer je bila težava. Vidiš, vsakič, ko sem šel na obisk mojega starega človeka, je tudi moja mobilna internetna storitev odšla tudi AWOL. Ko sem bil zunaj območja, je delal brez težav.

Prav tako se glasi: kdaj bo tehnologija tekla s čarovnikom?

Včeraj sem bil z njim, in ves čas sem bil tam, tudi mobilni internet na mojem Nokia N9 je bil komat. Ni mogel brskati ali preverjati e-pošte. Ne morem brskati ali preverjati e-pošte.

Poskusite razložiti tako preprost koncept vsem znanim fantom, ki naj bi se vam udeležili v Glu, in imate boljše možnosti, da umrete od srčnega napada, kot da bi dobili kakršne koli rešitve.

Oči sem povedal, da dobim SIM iz druge mreže in jih zavržem kot vroče železo. Zelo navdušen sem od nove ljubezni do Glo za povprečnost - slabe kakovosti storitev in popolnoma grozno skrbi za stranke.

Imam težave z MTN, Airtel in Etisalat. Nihče od njih ni super, toda Glo ne zaveda nove opredelitve.

Ti fantje bi morali prenehati z vodenjem igralnice in zagnati mobilno omrežje, za katerega so licencirali, da teče!

Tam sem rekel. Se zdaj počutim bolje? Heck; ne!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here