Kylie Jenner modeluje luksuzne slušalke znamke Apple

Ljubitelji vrhunskih luksuznih predmetov bodo ljubili nove beats 'studijske brezžične slušalke, Balmain Special Edition. Appleova blagovna znamka se je združila s francosko modno hišo, da je izdelala ta luksuzni nabor slušalk, ki so videti precej čudovito v bež in zlati ter stanejo samo 599, 99 dolarja. Prepričana sprememba za priljubljene popularne zvezdnice Kylie Jenner, ki modelira slušalke v oglasu za napravo za luksuzno blagovno znamko.

Spletna stran Beats ima tudi vpogled v osebno glasbeno filozofijo Kylie Jennerja:

"Ne glede na to, kaj skozi, ko si dal pesem, ki jo ljubiš, in s katero se povezuje, lahko spremeni tvoje celotno razpoloženje in vas samo dvigne. Tudi če je le nekaj minut. . . Všeč mi je, da nam ta izvirna glasba daje. "

Kateri boljši način ubežanja v glasbeni svet, reliefa in udobja, ki nam jih prinaša, kot pri dragih Appleovih izdelkih?

Spletna stran Beats navaja, da vam bodo te slušalke pomagale "pobegniti na mestni safari." Barvanje slušalk (bež in zlato, v laični obliki) očitno predstavljajo naravni občutek puščave in bujne pokrajine džungle, medtem ko kovinski zlati poudarki prinašajo dodano raven elegance in razkošje.

Ampak, kar je še pomembnejše, dejanska kakovost zvoka slušalk ali barvnih barv? Če niste velik oboževalec čudovito opisanih khaki in safarijevih slušalk, se lahko vedno odločite za druge slušalke Beats, ki so veliko manj dragi. Verjetno je varno reči, da to ne bo zvok popolnoma enako.

Prav tako se glasi: Zmogljiv Mini: ZTE Axon 7 Mini specifikacije in cena

Obstajajo še druge različice slušalk Balmain Special Edition. Obstaja šestdeseta različica kavč-zelene in zlate, ki je navedena na spletni strani Beats, poleg različice khaki in safari, prihaja kot "preveč težko biti či-chi za blagovno znamko, ki je bila zgrajena na bolj ulični podobi" v skladu s tehnično nepravilno CNet. Ampak potem, ko je model Kylie Jenner modeliral slušalke, to ne bi bilo tako pomembno za veliko ljudi.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here