Kongo Nigerija je skupina Zinox kupila za 10 milijonov dolarjev

VentureHunt poroča, da je skupina Zinox pridobila nigerijski e-trgovski velikan in spletno nakupovalno središče Konga ter hčerinska podjetja Kongapay in KOS Express.

V poročilu je zapisano, da bo nabavna cena Zinox 10 do 15 milijonov dolarjev in da bodo tako Judala kot Konga integrirani "s potencialom za širitev po vsej Afriki". Nobenih podrobnosti o tem, kaj so bila zagotovljena sredstva za integracijo, vendar se stvari odvijajo v tednih in mesecih, ki so pred nami. Sin predsednika Zinoxa naj bi bil lastnik Yudale.

Sveže življenje iz skupine Zinox

Tako kot večina drugih operacij e-trgovine v Nigeriji, je Konga morala obravnavati grobe razmere v državi. Boj, da bi ohranili nizke stroške poslovanja, ne da bi žrtvovali operativno učinkovitost in zagotavljanje storitev, je zelo resnična.

Lani decembra je Konga Nigerija izvedla številne reforme, vključno z odpuščanjem nekaterih zaposlenih in sprostitvijo storitve plačila po dostavi, ki so jo uživale njegove stranke.

Nakup skupine Zinox je nov Kongo in njegovo poslovanje. Ali bo še naprej delovala pod svojo sedanjo blagovno znamko ali pa bo absorbirana pod drugo znamko identiteto (Yudala ali kakšno drugo), je še treba videti.

Novice Vir. Zahvaljujoč EyeBeeKay za odlaganje .

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here