King of the Pawns: Microsoft Lumia 430 Dual SIM pregled

V zadnjem času se je Microsoft v celoti osredotočil na izdelavo mobilnih računalnikov z nizko porabo (večinoma Dual SIM). Microsoft Lumia 430 Dual SIM je najcenejša od ene takšne ponudbe in popolna zastopanost načrtov podjetja. Ali je ta naprava vredna "poceni" cenike? Ali živi v pričakovanju? Zakaj morate najprej kupiti to napravo?

Če pogledamo njegove ključne značilnosti:

  • 4, 0 - palčni zaslon na dotik, 480 x 800 slikovnih pik (235 PPI).
  • Windows Phone 8.1 (z zagotavljanjem nadgradnje na Windows 10).
  • Dvojedrni 1.2GHz procesor, 1GB RAM-a.
  • 2MP kamero, število pikslov 1600 x 1200 slikovnih pik, sprednja VGA kamera.
  • 8 GB notranjega pomnilnika.
  • Dual SIM podpora, Oba Micro-SIM, 3G preklopljiva.
  • 1500 mAh baterija.

Glavne pomanjkljivosti

  • Sprednja in zadnja kamera bi imela večjo oceno megapiksla.
  • Manj kot 3 GB razpoložljivega uporabniškega prostora.

Preberite celotne podrobne Lumia 430 Dual specifikacije in naše izkušnje Lumia 430 Hands.

Strojna oprema in dizajn:
Microsoft Lumia 430 - kot njeni drugi Microsoftovi sestri - je dobro zgrajena, ne izgleda ali počuti poceni. Zadnji pokrov je polikarbonatni plastični material, ki pokriva hrbet in se obrača na straneh. 4-palčni zaslon se dobro prilega vašim rokam in vam pri tej napravi ne dobijo tega kričastega poceni plastičnega občutka.

Programska oprema in prikaz:
Imamo Windows Phone 8.1 vnaprej nameščen z obljubljeno nadgradnjo na operacijski sistem Windows 10, čeprav še nismo namestili predogleda Windows 10 tukaj. Telefon ima običajna orodja Microsoft, da vam olajša življenje. Stvari, kot so blokiranje klicev / blokov SMS, otroški kotiček, delovno mesto, način vožnje itd., So dobri primeri.

Preberite tudi: Možnosti v spletnem modelu za mobilne naprave

Telefon ima zaslon 400 x 800, ki ni slab glede na ceno. Zaslon je čist brez pranja ali prekrivanja barv.

Fotoaparat:
Ta oddelek je tam, kjer ta Lumia ni tako impresivna, ne smemo ga kriviti, čeprav glede na ceno. Zadnja kamera z 2 milijoni slikovnih pik proizvaja dostojne slike pod dobro osvetlitvijo, ne pozabite, da ni bliskavice. Sprednja kamere z ločljivostjo VGA je najboljša. Tukaj je primerjava z 8MP Gionee M2, glej vzorec spodaj.

Microsoft Lumia 430 Dual

Gionee M2

Multimedija:
Microsoft Lumia 430 Dual je multimedijski performer. Mono zvočniki na hrbtni strani imajo glasen zvok. Čeprav ni bilo tako rafinirano, ko smo ga pitali proti Blackberry Classic, Blackberry Passport in TECNO Boom J7, smo imeli v lasti. Pokliči to goljufanje! : lol :. Vgrajeni video predvajalnik je obdelal večino video formatov, ki smo jih vrgli na njem.

Uspešnost / življenjska doba baterije:
Vsi vemo, da Windows Mobile 8.1 OS gladko zdrsne na praktično vse vrste strojne opreme. Vse aplikacije in igre, nameščene na tem telefonu, so tekle brez težav . S stacionarno 3G, brskanjem in vročo točko smo dosegli 8 dobrih ur, preden se je baterija dotaknila 3%. Ni slabo, če me vprašaš.

Razno:

Glasnost In v klicu Microsoft Lumia 430 Dual lahko opišete z eno besedo "neverjetno" . Tako glasno in jasno je, da večina ljudi čuti, da ljudje okoli poslušajo moje pogovore.

Ta telefon presenetljivo pakira funkcije, ki jih lahko še najdete v dražjih napravah Lumia. Presenečeni smo bili, da smo videli funkcije premij, kot so Project My Screen in Equalizer (domnevno strojno odvisne funkcije), čeprav bo prvi deloval samo z napravo Windows.

Prav tako se glasi: Moj zelo oseben (ly) zaslon Lumia Glance

Končne besede:

V preteklem letu ali dveh se je Microsoft v celoti osredotočil na izdelavo mobilnih računalnikov z nizko porabo (večinoma Dual SIM). Poudarek je bil na zajetju nastajajočih trgov, kot je naš, po vsem tem je segment z najvišjimi številkami. Več uporabnikov bo prevzelo le večji tržni delež.

Microsoft Lumia 430 Dual SIM je vreden cenovne oznake, poleg fotoaparata pa nič ne morete držati proti tej napravi. Ta telefon je idealen za prvega uporabnika pametnega telefona, popolno zamenjavo za vašo Nokia X ali Asha in popoln sekundarni pametni telefon. Vsi pozdravljajo kralja med psi!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here