Keyone je pametni telefon Android, vendar je v duhu BlackBerry

BlackBerry KeyOne, ki se je začela aprila 2017, se približuje obletnici prvega leta. To je najnovejši pametni telefon BlackBerry s tipkovnico strojne opreme. Prav tako pripada novemu čuvarju pametnih telefonov BlackBerry, saj deluje z operacijskim sistemom Android OS in ne zdaj prekinjen BlackBerry 10 OS.

Hitri seznam ključnih specifikacij: ima 4, 5-palčni zaslon z Gorilla Glass, 4 GB RAM-a, Qualcomm Snapdragon 625 procesorjem, 3505 mAh baterijo in QuickCharge 3.0. To so spoštljive specifikacije. No, minus 4, 5-palčni zaslon, ki je majhen med današnjimi vodilnimi pametnimi telefoni. Ampak to je razumljivo: če želite strojno tipkovnico na obrazcu s čokoladico, morate biti pripravljeni na sprejem manjšega prikaza.

Tweet, ki ga je dolgoletni Mobilista, Ekene, je sprožil pogovor, ki je osvetlil svoje izkušnje s Keyoneom. Ekene je bil moj gost v epizodi Hangout z gospodom Mo nazaj leta 2013. Njegov čitalec je zapisal: "Pogrešam svoj Galaxy Note 4, ko moram prebrati knjigo ali igrati Marvelovega #FutureFight, a na splošno je #BlackberryKeyone najboljša naprava, sem se uporablja za produktivnost od mojega BlackBerry Z3 v letu 2014 ". Tukaj je tweet uglašen:

Pogrešam svoj Galaxy Note 4, ko potrebujem branje e-knjige ali igranje Marvelovega #FutureFight, a na splošno je #BlackberryKeyone najboljša naprava, ki sem jo uporabil za produktivnost, saj je moj BlackBerry Z3 v letu 2014 pic.twitter.com/63jri7lBdD

- Xavier (@Dzschesh) 22. februarja 2018

Zato sem vprašal Ekene, kaj je zanj postavil ključ, ki mu je bil všeč, in je bil milostljiv deliti. To so bile njegove misli o ključnem Blackberryu:

PKB me je bolj zavedal mojih črkovanj. Manj sem verjetno, da bi bili brez cilja na socialnih medijih ali iger na srečo, kot na Galaxy Note 4, ker PKB "dobi na poti", opominjajo me, da to niso tisto, za kar je bilo namenjeno predvsem. Kamera je tudi hudobna - zato ni vse posel. Zdaj lahko vzamem HD nudijo.

Konec dneva je s Keyonejem veliko lažje obravnavati motnje v zvezi z mobilnimi napravami. Ne morem šteti, kolikokrat sem izgubil gledal The Voice na YouTubu z Samsung Galaxy Note 4. Črne palice na zaslonu in manjša velikost zaslona zagotavljajo, da se nikoli ne odnesem.

S temi stvarmi skrbi dovolj dobro, vendar si dobil občutek, da želi, da se vrnete na svojo e-pošto ali brskalnik ali v Evernote, saj je to resnično sijoče.

Moj odgovor na to je bil: "Všeč mi je, kako slikaš sliko. Ali je točno reči, da je Keyone morda Android pametni telefon, vendar je še vedno BlackBerry v duhu? «In Ekene je odgovoril z» Natančno «.

Prav tako se glasi: Innjoo M1 je švicarski vojaški pripomoček: tukaj lahko naredi to

V letu 2017 ni veliko pametnih telefonov, ki imajo strojno tipkovnico. Toda Blackberry je potegnil off in zdi se, da so naredili odlično delo s Keyone. Ima vse prednosti aplikacij in storitev Android OS - še ima obliko podpisa BlackBerry, ki uporabnika bolj potiska v produktivnost kot poraba.

Google ima ključno besedo na seznamu priporočenih naprav podjetja Android za poslovno / poslovno uporabo. Bilo bi šok, če ne bi bil naveden. BlackBerry ima eno najbolj varnih izvedb operacijskega sistema Android OS in ponuja tudi hitre posodobitve programske opreme za te telefone, vključno z Keyone.

Lansko leto sem pisal o tem, kako je bil Keyone previsok pri zagonu. Morda bi to prodalo več, če bi prejelo bolj konkurenčno ceno. Od takrat je prišlo do znižanja cen tu, zato ga verjetno lahko dobite še manj.

Lahko si ogledate specifikacije Blackberry Keyone, če bi vas radi zanimali za podrobnejši pregled. Ne pozabite slediti Ekene na Twitterju v @Dzschesh.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here