"Samo začnite! Začeli smo z N2000 "- soustanovitelji Wilsonova limonada

Ta teden smo imeli dolgo vožnjo do Iju Ota v državi Ogun, ki je na startup showu predstavil Wilsonovega limonadnega soka.

Že od začetka epizod "Pojdi tja", to ni nikoli bilo avanturistično. Najprej smo plazili po dolgi vožnji, cestah, prometu, potem pa smo šli skozi tovarno. To bi bilo prvič, ko bi vstopil v tovarno proizvodnje in tako je bilo kot izlet.

Ko sem prvič videl Wilsonovo limonado na policah Barcelosa, sem mislil, da je tuja pijača, zato sem jo naročil. Delil sem pijačo s prijateljem in mi je bilo všeč. Pregledal sem steklenico in ugotovil, da je to nigerijska pijača. Ker sem bil zagovornik ljubezni, sem takoj začel iskati informacije o njih.

Ko sem spoznal, da je čisti sadni sok, sem mislil, da je to podobno kot pecivo na zadnji strani moje pisarne, kjer hodim navzdol, da vsak dan dobivam svež sok. Ampak to je bilo tako drugačno. Bila je najsodobnejša sodobna tovarna svežega soka.

Sprehod skozi tovarno dobi sliko večmilijonskega podjetja naira, medtem ko sem se s Seyijem in Seunom Abolajijem (soustvarjalci Wilsonovega limonade) spoznala, da se je celotna stvar začela samo z N2000. Da; Slišali ste prav: dva tisoč Naira.

V videoposnetku boste videli, kako prazen sem pogledal. Nisem mogel razumeti. Kako to počnejo te stvari? Kako se lahko tovarna takšnega obsega začne z začetno naložbo v višini 2000?

Govorili smo o svojih življenjih kot afriško-ameriških otrocih, njihovem vrnitvi v Nigerijo in njihovih zgodnjih začetkih.

Preberite tudi: Video: Throwback z Gbolahan Fagbure, soustanovitelj SupermartNG

Seyi in Seun sta rekla, da sta bila v zelo mladi dobi povedala, da je vse v Nigeriji naravno in sveže. Toda po vrnitvi v Nigerijo po študiji so ugotovili, da je bil v Nigeriji večina sadnih sokov koncentrat. Tako so začeli samo z željo, da bi naredili svež sok, vendar so sedaj zgradili vrhunsko blagovno znamko sokov, ki vsem nigerijcem dajejo možnost, da pijejo zdravo in živijo zdravo življenje.

Bratje Abolaji so razkrili, da niso porabili nobenega denarja za plasiranje, trženje ali oglaševanje. Toda kako so prišli do mesta, kjer so zdaj z več kot 400 prodajnimi mesti, partnerstvo s Shoprite, Spa, Barcelos itd? Izvedite v tej tedenski epizodi začetka Prikaži. Pripravite se in navdihnite.


Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here