Tako kot so se avtomobili Hyundai motili že pred leti ...

Poznate Hyundai; prav? Avtomobilska znamka. Dobro. Nekateri od vas berejo tega ne bodo dovolj stari, da bi se spominjali prvega napada Hyundai v Nigerijo. Ampak jaz. Spominjam se Hyundai Excel in slogana, da je bil tržen s "avtomobili, ki imajo smisel". Excel je bil v naših obrazih na televiziji, radiju in povsod mogoče, in jih je prvič kupil. Toda korejska blagovna znamka je kasneje utrpela nekaj škode, saj so se ljudje pritoževali, da njihovi avtomobili niso na enaki ravni kakovosti kot bolj priljubljeni francoski in japonski modeli, ki so jih Nigerijski živeli in se prisegli. Nigerijci so se zbrali nazaj do svojih peugeotov, Toyot in Nissanov.

Hitro naprej do leta 2013 in izgleda, da so tujci od tedaj obiskali Nigijo, ugrabili ljudi in izbrisali svoje spomine. Hyundai avtomobili so povsod. Mnogi od tistih, ki so se prisegli, da jih nikoli ne bi vozili, še veliko manj porabijo deset kobo svojega denarja na njih, so od takrat porabili in so sedaj blagovne evangelisti za korejsko blagovno znamko. Spomnim se, ko sem kupil svoj model Accent 2008. Pravkar je bila sproščena na trgu in moj novi model je bil dostavljen v moje prebivališče. Nekateri znanci so se odločili za nakup Hyundai namesto Toyota ali Honda. Čeprav sem se nasmehnil in poveličal na površje, sem jim v mislih rekel, naj ne vstopijo v moj avto, če jim ni všeč. Moj Accent je zdaj aktivno služil že pet let in mi ni dal nobenih težav. Poleg zamenjave pnevmatik je edina druga stvar, ki je bila zamenjana v tem avtomobilu, črpalka za gorivo, ki je bila pred leti poškodovana s preobremenjenim gorivom. Od blagovne znamke, s katero smo že več let gledali s sumom, danes Hyundai naredi avtomobile, ki so trendovsko videti in zanesljivi v zmogljivosti.

Preberite tudi: Windows Phone v novicah ta teden

Oglejte si mobilni prostor. Na enak način, kot je bila Hyundai Excel priljubljena v nizkem koncu trga, vidimo nove mobilne blagovne znamke, ki so priljubljene tudi na nizkocenovni trgu danes. Tako kot Excel nekateri od njih morda niso vrhunski izdelki. Toda vsakdo, ki podcenjuje moč nizkocenskega trga, je za grozljiv šok. Te nove blagovne znamke, ki se ukvarjajo s potrebami nizkocenovalnega trga, bi morale, če bodo vztrajale in še naprej izboljševale, nekega dne postala imena gospodinjstev. Nekega dne bodo ljudje živeli in prisegli s temi blagovnimi znamkami. Naše družinske člane, kolege, celo šefe, ki uporabljajo te blagovne znamke, bomo našli - in to bo hip in kul.

Jaz nisem prerok, ampak ti lahko povem te stvari in tako bodo. Izmišljeno danes; Jutri se praznuje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here