Jumia Mobile Megathon in Jumia Mobile Week: Vse, kar morate vedeti

Skoraj povsod po internetu ste verjetno slišali za te izraze "Jumia Mobile Megathon" ali "Jumia Mobile Week", ki so jih nekje ali nekako omenili. Za pojasnitev se obe stavki dejansko nanašata na eno stvar. Največja spletna trgovina Nigerije, Jumia v sodelovanju z ustreznimi mobilnimi blagovnimi znamkami v Nigeriji, bo gostila tisto, kar imenujejo "največji dogodek prodaje za leto 2015".

To je predvideno za začetek od 1. junija do 7. junija 2015. Vsaka mobilna blagovna znamka je namenjena dnevu, ki ponuja strankam diskontno prodajo, prodajo flash in najboljše mobilne storitve. Sodelujoče blagovne znamke so: Innjoo, Infinix, LG, Samsung, TECNO, Lenovo, Apple, Wiko in drugi.


Nekatere blagovne znamke že prihajajo z novimi napravami, ki jih je treba prodati na prireditvi. Innjoo je pravkar sprožil Innjoo Fire, ki je bil potrjen, Infinix pa ustvarja tudi novi junak. Všeč Samsung in LG bi nam lahko prinesli Samsung Galaxy S6 / S6 Edge in LG G4.

MTN se je pridružil v preveč ponuja tudi do 3GB brezplačnih podatkov z vsakim kupili telefon in druge freebies. Jumia je to dražila, da je celo večja od prodaje Black Friday. Torej, vsi pričakujejo tvoje hrbet.

Obiščete lahko uradno Jumia Mobile Megathon Page za naročanje za opozorila o poslu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here