Joypad 8s konča vašo ravnodušnost glede blagovne znamke Infinix [Sponsored]

Začela se je nova naprava Infinix. To je tablični računalnik, ima funkcijo pametnega telefona, zato ga imenujemo "Telefonski zavihek". Vendar je še več. Tako kot začenjajo Joypad 8s, z upanjem in z vsemi, se nekaj konča in nekaj se začne.

Kaj se je končalo? Zaključuje se ta majhna, megleno indiferentnost glede blagovne znamke Infinix. Odpira, kot je decembrsko jutro, megla na soncu, ki sije. In dokler se brezbrižnost konča, veš, kaj se začne? Dovolite mi, da se potegnem v malo španščino, samo zato, ker je Infinix na neki "super inovaciji" zelo prav zdaj. To visoko je tisto, kar nas premika, da izrazimo Joypad 8s vse tiste izraze, kot so "clásico", "innovador" in "eficiente"; ker ne vem, kako naj vozim učinek tega tableta brez nekaj tujih besed. Oprostite. Pri prevajanju imamo "klasične", "inovativne" in "učinkovite" kot naše gesla. In to se začne. Tako se začne ta novi "telefonski jeziček". In to je dediščina, ki jo blagovna znamka Infinix navdušuje med kupci, če ostanejo na tej poti, če si upajo premagati razloge, in če se bodo spustili na več trajektorij.

Uporabil sem Joypad 8 in bom zelo odkrit. Je eleganten, precej eleganten. In čeprav to morda ni "največji tab, kdaj vladava", je izrazito navdihujoče komunikacijsko orodje. Telefonski jeziček v ločeni ligi, nekaj kilometrov pred konkurenco; Joypad je nekako kot Bolt na dirkališču, v svojem času. Za vse vaše prejšnje napačne predstave o Infinixu je Joypad 8s tukaj, da zbrišete dvome in nezaupljivost. Infinix Joypad 8s je ključni igralec v teh dneh, ki mu morda ni najboljši na igrišču, vendar je tam zgoraj s prvimi imeni v skupini. To je, preverite znova.

Preberite tudi: Zdaj vemo, kako bo izgledal OnePlus 6

Zdaj, ko omenjamo Infinixa, je splošen zrak miru; nekaj resnične vožnje, ki navdihuje zaupanje v blagovno znamko, in naredi, da si želite nekaj imeti v lasti svojih naprav. To je tisti glitz, to "eficiente" značilnost in slog, ki se prepletajo čisto v nov pripomoček, ki je Joypad 8s.

Ko začnete razmišljati, da je ta nova tableta morda previsoka, si vzemite nekaj časa in razmislite o operacijskem sistemu Android 4.2.1, velikosti 204 x 142 x 8, 8 mm in 1.2GHZ Quad Core procesorju. Ali razumeš?

Joypad 8s ni brezhiben, bodi pošten. In ne rečem, da bo rešil svetovne probleme, kot so stradanje in vojna ter posilstva ter aids in terorizem ter stvari. Ampak spet, če najdemo nekaj izjemnega in ne moremo reči, v kakšen konec ima glas? Morali bi reči. Pišem. Morali bi kupiti. Ker 1G RAM, vgrajena zmogljivost pomnilnika 16G in pomnilniška kartica, razširljiva na 32G, je dovolj, da bi kdo prepričal. Obstaja zaslon 8, 0 ", TFT, zaslon IPS, ločljivost XGA 1024 x 768 in GPS.

Pravzaprav ni treba biti vtisljiv, da se lahko zapahnete na tablični računalnik s 5-megapojitveno kamero, 2-megatrkovno kamero in svetilko. Obstajajo G-Sensor, svetlobni senzor, senzor za bližino in eCompass ter baterija 4150 mAh, ki jo lahko uživajo vsi.

Resnično vam ni treba prebrati to, da zgrabite Joypad 8s. Specifikacije so na voljo za vse, da bi videli, da bi vsi občutili in za vse uživali. Sladice, kot so sok iz jabolčnega squasha, vam ta tablica omogoča režo SIMCard, a prihaja zelo prijetno. Očitno je, kakšno elegantno napravo so fantje v Infinixu poskušali služiti z Joypad 8-imi. In dobili so prav. Resnično desno.

Prav tako se glasi: Siri-ously?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here