Jins Prednje stikalo očala zaščitijo vaše oči na tri načine

Večina mobilnih naprav danes opravlja več kot eno službo. Naši pametni telefoni, na primer, služijo kot kamera, predvajalnik glasbe in naredijo tako veliko drugih koristnih stvari. Po drugi strani pa očala tradicionalno naredijo le eno od dveh stvari: nam pomaga, da vidimo bolj jasno ali ščiti oči pred sončno svetlobo. Vendar pa je očala omogočila, da je Jins ustvaril par očal, ki se držijo obeh strani. Pozdravite Jins Frontswitch. Poleg tega očala izdeluje robot, ki je tako kul, kot lahko stekla.

Ni čudovito doživetje, da bi steklene steklene steklene predmete postavili na vaša očala, saj vključuje stranske dele velikih, grobih magnetov. Jins je poskušal rešiti to težavo z namestitvijo majhnih kvadratnih magnetov pred roke. Nato je pritrditev sončnih očal na Jins Frontswitch precej zmanjšana in se ujema z obliko okvirja za brezhiben slog.

To pomeni, da je praktično nemogoče povedati, da Jins Frontswitch ni reden par sončnih očal, ko pritrdite sprednje plošče. Poleg tega lahko modri svetlobni filter Jins Screen pritrdite na očala, ki blokirajo 25 odstotkov modre svetlobe, ki jo oddajajo zasloni različnih naprav, ki jih uporabljamo vsak dan. Modra svetloba povzroči napetost oči, zaradi česar je težko spati naravno, če napravo uporabljate ponoči. Zato, ko kombinirate Jins Frontswitch z zaslonom Jins, ščiti oči s sončne svetlobe in modre svetlobe ter leče odpravijo napačen pogled.

Prav tako se glasi: Ali mobilni telefoni WileyFox izginejo, ko se podjetje bori?

Očala Jins Frontswitch se pričnejo pri 150 $ s standardnimi prozornimi objektivi in ​​se prodajajo prek trgovin podjetja ali prek spleta. Dodajanje zaščite proti zaslonu Jins poveča ceno do 210 USD, vključno s pošiljanjem. Obstajajo različne druge objektivne možnosti, vključno z polariziranimi lečami in premazi, primernimi za ljudi, ki veliko vozijo.

Očala Jins Frontswitch so precej izvrstna. Če imate par, vam ne bi bilo treba kupiti par rednih očal, par sončnih očal in tretjega para za gledanje na zaslonih ponoči.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here