Naslovi Jelly Bean zaostajajo v Androidu

Kašelj! Kašelj! Hišica! Kašelj! Šele pred kratkim sem napisal članek, v katerem vprašam, ali in kdaj bo google rešil običajno zaostajanje telefonov Android. Obstajali so bili tisti, ki so želeli, da bi se to odrezali kot nekaj daleč in med njimi, in tistimi, ki so želeli to trditi (članek ima 59 pripomb do datuma). V tem članku sem omenil, da Android OS potrebuje optimizacijo. Oglejte si svoj članek, koliko Android jeder mora teči brez težav?

Očitno se Google strinja, in to so naslovili v najnovejšo ponovitev operacijskega sistema z imenom Jelly Bean (Android 4.1). Evo kako so rekli fantje na Phone Arena:

Prva stran posodobitve Jelly Bean je način interakcije s strojno opremo. Eden od glavnih pritožb z Androidami je, da pogosto postane lagging tudi na najsodobnejših napravah . Google je končno radikalno obravnaval to, tako da lahko proizvajalci in razvijalci naprave postanejo brez zaostanka. Rešitev se imenuje Project Butter in prihaja s trojnim pufrom, tako da CPU in GPU delata, ne da bi čakali drug na drugega. To pomeni, da se drsenje, povečava in skoraj vsi ukrepi postanejo veliko hitrejši.

Torej, vidimo, da je bila zaostajala težava. Vesel sem, da si je Google prizadeval, da bi ga rešil. Ampak to še ni vse, kar Android 4.1 (Jelly Bean) prinaša na mizo. Tukaj je hitri kontrolni seznam:

  • izboljšanje učinkovitosti, kot je navedeno zgoraj
  • izboljšana močnostna učinkovitost (nekaj o čemer sem se tudi pritožil). Jelly Bean sedaj pokliče CPU nazaj na nižjo frekvenco, kadar je ni v uporabi.
  • samodejno znatno nadgradljivi pripomočki
  • Glasovni nastop brez povezave - ni potrebe po internetni povezavi
  • izboljšano glasovno iskanje
  • galerije za potezanje potez
  • bogatejša obvestila
Preberite tudi: Omrežni način: ko je »Samo 3G« narobe

Vesel sem, da Google ni igral noj in se drži vratu v pesku, kar se tiče Android-ovih dobro znanih problemov s preusmerjanjem virov. Z Jelly Beanom obstaja upanje, da bo zdaj Android postal veliko bolj učinkovit sistem glede zmogljivosti in porabe energije. To mi je dobra novica.

Android je vse bolj všeč! Prosim vas, če želim širiti želeća?

Novice Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here