Jailbreaking vašo napravo iOS: prednosti in slabosti

Jailbreaking je postopek odstranitve omejitev, ki jih je Apple postavil na naprave, ki uporabljajo operacijski sistem iOS, z uporabo jeder po meri.

Prednosti
Jailbreaking je popolnoma zakonit, tako da ne kršite zakonov, če se sčasoma odločite, da boste zapustili vašo pomoč

Jailbreaking odstrani vse te "neumne" omejitve, ki jih je Apple postavil na iPhone.

Jailbreaking instals "Cydia" na vašem idevice. Cydia je prav tako kot uradni AppStore, vendar v bistvu hiše vseh aplikacij, potegov, tem in drugih funkcij, ki jih Apple ni dovolil v Appstore. Cydia trgovina dejansko začela pred AppStore, zato je večina dobrih stvari, ki se je zgodilo z iPhone, iPod Touch in iPad, dejansko mogoče pripisati skupini jailbreak. Večina funkcij v uradni Apple-jevi programski opremi je prišla kot zamisli iz popravkov v trgovini z zaporniki. Apple je celo najel nekaj članov iz skupnosti zapornikov, najnovejši pa je Peter Hajas (odgovoren za center za obveščanje v zelo pričakovanem iOS-u 5).

Lahko namestite celo temo tem. lahko celo naredite vaš idevice podoben operacijskemu sistemu Windows.

Jailbreaking vam omogoča, da namestite programsko opremo IPSW (programska oprema iPhone), da odklenete svojo programsko opremo, tudi če je že zaklenjena na mednarodnem letalskem prevozniku. To pomeni, da vam ni treba lupine 700 $ za tovarniško odklenjen iPhone, preden bo delal v vaši državi. Lahko kupite iPhone 199 iPhone 4 po poceni pogodbi in jo nato odklenete za delo na katerem koli nosilcu.

Jailbreaking omogoča funkcije, kot je bluetooth prenos na in iz katerega koli telefona. Odvisno od vaše strojne programske opreme naprave lahko za to uporabite katero od treh aplikacij (iBluenova, iBluetooth ali Celeste).

Prav tako se glasi: WordPress 3.8 uvaja mobilno administracijo za svoj spletni dnevnik

Jailbreaking je res kul. Zaradi tega se počutite kot programer, čeprav veste, da ravno sledite navodilom, da so pravi hekerji poenostavljeni.

Slabosti
Čeprav je popolnoma pravno, da zaprete svojo napravo, Apple še vedno razpada na jailbreakers. Jailbreaking takoj izprazni vašo garancijo. (Enostaven način, čeprav je le, da namestite uradno programsko opremo jabolko na vaši napravi, ki bi izbrisala vse sledi prejšnjega jailbreaka, zato je vaša garancija "varna").

Namestitev preveč aplikacij v jailbreaku je, da se baterija hitreje izpusti. Prav tako rahlo upočasni vašo napravo, še posebej, če uporabljate iPhone 2G, 3G ali iPad prve generacije.

Jailbreaking lahko popolnoma privijte napravo, še posebej, če ne veste, kaj počnete.

Jailbreaking vašo napravo je enostavno. Za to ne bi smeli plačevati. V naslednjih nekaj dneh bom poučeval vse stvari, ki jih morate vedeti, da bi jailbreak vsako napravo iOS.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here