Ali mobilne igre na srečo otežujejo odvisnost od iger na srečo?

Spletne igre na srečo so vstopile v novo fazo delovanja - mobilne dobe. Aplikacije za igre na srečo so nenehno razvile v standard za industrijo. Nismo več potrebovali namenske programske opreme, prenesene iz spletne igralnice. Vse kar potrebujemo je pametni telefon in igre se lahko začnejo.

Prvič, mobilno igranje na srečo je bilo v razcvetu - igralci so lahko prenesli svojo najljubšo aplikacijo iz zadevne spletne strani igralnice in se igrali s svojo vsebino. Vendar pa sta Google in Apple tako razbremenjena na aplikacijah, ki omogočajo igranje iger na srečo v virtualnih trgovinah. To je dent za mobilne igre na srečo, vendar ne predolgo. Vedno več igralcev je vstopilo v sceno zahvaljujoč HTML5 - novemu in izboljšanemu programskemu jeziku, ki razvijalcem iger na srečo omogoča ustvarjanje naslovov, ki so na voljo na vseh platformah.

Sorodni - Spletni programi proti mobilnim igralnicam, ki temeljijo na brskalnikih

Čeprav še vedno obstaja prepoved, ki se izvaja na igralnih mestih v realnem denarju v trgovini App Store in Play, lahko igralci še vedno dobijo te vrste aplikacij s spletne strani igralnice, pokra ali stav. To pa je povečalo zaslužek za igre na srečo z velikim maržo in pričakuje se, da bo v letu 2016 narasel.

Odvisnost od mobilnih iger na srečo

Vendar pa vedno obstaja prisotnost odvisnosti od iger na srečo in za dober ukrep. Nekatere študije kažejo, da so ljudje bolj povezani z aplikacijami za igre na srečo in porabljajo denar na poti. V resnici pa je položaj lahko drugačen.

Za predjed, medtem ko se veliko iger za igranje iger na srečo resnično igra, so se igrali za zabavo precej večje od njih. Igralci iz vsega sveta in v vseh starostnih skupinah prenesejo aplikacije za casino in poker, ki omogočajo prosto igranje in zabavo. Čeprav obstaja odstotek, ki bi rad preizkusil "resnično posel", jih velika večina igra za zabavo.

Prav tako se glasi: Kako Južnoafričani uporabljajo svoje mobilne telefone?

Še en velik dejavnik, ki prispeva k nižji percepciji odvisnosti od mobilnih iger na srečo, je denar. Ne del "igra za pravi denar", ampak prenos denarja. Vidite, na spletu lahko uporabite svojo kreditno kartico in druge bančne možnosti. Ko igrate na mobilnih napravah, je lahko malo težko. To je posledica dejstva, da širša javnost še vedno meni, da je mobilni telefon "nevarni" za prenos denarja. V tem trendu so tudi nevarni virusi in drugi zlonamerni programi, ki povzročajo prekinitve podatkov in druge dogodke. To se bo zagotovo izboljšalo s časom, vendar ne dovolj hitro.

Nenazadnje, mobilne igre na srečo še vedno veljajo za dejavnosti za prosti čas. Seveda, tam so trdi igralci, ki stave na mobilne naprave, vendar je to vzpodbuda trenutka, da se ukvarjajo. To počnejo za zabavo, na poti in če so dolgčas - kar je ravno nasprotje simptomov za odvisnost od iger na srečo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here