Je Blackberry Hype umirajoč v Nigeriji?

Okoli začetka tega leta je nenaden hrup o pametnih telefonih Blackberry prizadel Nigijo in skoraj vsak mladi odrasel, za katerega sem vedel, da je imel načrt.

Hitrost za to je bila velika, kot bi lahko velika. Spomnim se branja zgodbe na spletu, medtem ko gre za dekle, ki je uporabila šolnine, da bi dobili telefon Blackberry.

Vendar pa je mogoče, da je veliko ljudi, ki so šli za Blackberry na vrhu svoje slave / hitenja v Nigeriji, zdaj počasi, a postopoma pa imajo tehtnice odstranjene iz njihovih oči?

Zakaj vprašam? Tukaj je nekaj dejavnikov, ki jih iščem:

  1. Internet / BIS
  2. Sporočila / E-pošta / Družabno omrežje
  3. Socialni status / razred / Efizzy
  4. Nekaj ​​iger
  5. Podjetje / podjetje

Oprostite, če imam kaj narobe na mojem seznamu, vendar so to glavni razlogi, zaradi katerih vidim, zakaj ljudje, zlasti Nigerijci, dobijo Blackberryove telefone. Vendar se zdi, da se je veliko uporabnikov Blackberryev razočaralo in razočaralo.

Razlogi za njihovo razočaranje? Tukaj je razčlenitev:

  1. Internet / BIS - Med uporabniki BB je znano dejstvo, da mobilni operaterji v tej državi ne ponujajo dobrih storitev za Blackberry, vendar jih še vedno tržijo. Koga zadeva to? - uganil si prav, lastnik Blackberry.
  2. Družbeni status / razred / Efizzy : Mislim, da se je hype nad BB zmanjšal v primerjavi s pred 4-5 meseci, ko je avto-čarobno prenesla napravo Blackberry, ki vam je dala "razred", tudi če se niste naročili na storitev. Ne razumite me narobe, ima še vedno auro razreda, ki je povezana z njim, vendar ne tako velika, kot prej.

    Upoštevajte tudi, da je s prihodom poceni pripomočkov robida razred razreda. Zdaj so različni razredi dodeljeni ljudem, ki uporabljajo različne modele telefona, npr. Lastniki Curve (8520) ne dosegajo enake ravni družabno spoštovanje kot nekdo, ki uporablja Torch (9800).

  3. Nekateri igralci - večina ljudi, ki so dobili Blackberry naprave mislil, da bi lahko jedli svoje torto ali jagod v tem primeru in še vedno ima. Vendar so se zbudili do žalostnega spoznanja, da BB ni najbolj prijazna platforma in da so igre, ki se lahko štejejo za dostojne, za svoje žepe preveč drage.

To je moje mnenje o tem, zakaj mislim, da hiper okoli naprav Blackberry umira. To morda ni najbolj popolna povzetek situacije, vendar bi rad rad slišal misli, mnenja in zamisli v pripombah.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here