IPhone 9 ima lahko baterijo L

Apple iPhone 8 je še daleč od uradnega datuma izdaje. Vendar to ni preprečilo, da bi Apple pripravil načrte za naslednji iPhone, v skladu s poročili. Očitno je Apple izbral LG Chem kot ekskluzivni dobavitelj baterij za iPhone 9, ki naj bi bil objavljen leta 2018. Po neimenovanem viru je LG očitno vlagal več milijard milijard južnokorejskih zmagovalcev posebej za proizvodne zmogljivosti in začel polno proizvodnjo v začetku naslednjega leta. Prav tako je izvor dodal, da bo iPhone 9 verjetno sprosti v drugi polovici leta 2018. Poročali bodo, da se bo Apple odločil za baterijski modul oblike L na iPhone 9. To se razlikuje od standardnih baterij, ki se uporabljajo v trenutnih modelih iPhone. Ta novi modul je zasnovan tako, da podpira daljšo življenjsko dobo baterije.

Glasovne govorice L shape niso nove, saj so v februarju najprej začeli s telefonom iPhone 8. Poročila so trdila, da bo iPhone 8 vključil tudi dve celični akumulatorski paket v obliki črke L 2.700 mAh. Z dražjo zasnovo logike bo OLD iPhone imel podobne razsežnosti kot iPhone 4, 7-palčni, vendar s primerljivo življenjsko dobo baterije na 5, 5-palčni iPhone ali morda še boljše.

Trenutno modeli iPhone vključujejo baterijo in matično ploščo, nameščeno navpično ob drugem. Apple naj bi delal, da bi bila matična plošča manjša, kar bi omogočilo prostor za podaljšano baterijo L. S to zasnovo bo iPhone lahko polnil tudi veliko hitreje kot katerikoli drug model. Ta nova zasnova baterije bi prinesla tudi nove načine polnjenja za iPhone. Poročila za iPhone 8 kažejo, da ne bodo imela le strelovodnega priključka, temveč tudi vgrajenega vmesnika za dovajanje moči USB-C, kar ima za posledico večjo učinkovitost polnjenja. Na zaslonu OLED se prihranijo tudi življenjske dobe baterije, saj porabi manj energije, ker ne uporablja osvetlitve ozadja.

Preberite tudi: Social Media: nova zver v Nigeriji

Očitno je, če bo Apple vključil oblikovanje L v iPhone 8 skupaj z drugimi funkcijami, kot so Touch ID, prepoznavanje obrazov in brezžično polnjenje. Vendar pa se zdi, kot da karkoli ne naredi v prihajajoči iPhone 8 ima dobre možnosti, da se vključi v naslednji iPhone.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here