iPhone 5. Pripravljen ali ne, tukaj prihaja!

Po novem poročilu New York Timesa je proizvodnja iPhone 4S in popolnoma preoblikovan iPhone 5 z 8MP kamero ramping up, vse v pripravi na 7. oktober objave.

Smo samo nekaj tednov od obvestila o novem Apple iPhone 5, glede na zaposlenega Apple, ki je prosil, da ne bo imenovan, ker mu ni bilo dovoljeno javno govoriti za podjetje.

Inženir, ki je seznanjen z novim iPhoneom, je dejal, da se bo precej razlikoval od iPhone 4 - tudi na notranji strani.

Novi iPhone bo prinesel kamero z 8 milijoni slikovnih pik, nadgradnjo s fotoaparata s 5 milijoni slikovnih pik v iPhone 4. Ne zavajajte se, ker Apple kondenzacijski algoritem za "ipictures" preprosto naredi slike, posnete na iPhone 5, še bolje kot na kamera s 20 milijoni slikovnih pik. (Naložil sem sliko suši plošče, ki je bila posneta z novim iPhone 5, prav tako kot dražljaj).

Drugo poročilo iz zanesljivega vira trdi, da se bo naslednji mesec začelo izvajati dva različna iPhona. Obstaja "iPhone 4 look-alike", vendar veliko cenejši model. Ta nizkoročni iPhone je v polni produkciji in Apple naj bi ga začel 7. oktobra z več kot 10 milijoni enot v roki. To bo agresivno ceno in "biti povsod".

IPhone 5, glede na vire, je pogled, da glej. To je neverjetno lahka, a še bolj trdna kot Samsung Galaxy telefoni, ki so podprti v plastični. Fotoaparati tekmujejo s fotoaparati in snemajo kamere ter bodo za to napravo pomembna tržna točka.

Preberite tudi: Mobilni računalništvo za ne-techies

Torej, tam imaš. Osebno ne morem čakati, da dobim roke na iPhone 5. Ali boste kupili iPhone 5?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here