IPhone 4 je fantastično napravo, vendar je vljuden telefon; Apple postane tožena

Zdi se, da težave s sprejemom iPhone 4 ne bodo tiho odšle.

Richard Gaywood-Ph.D. v načrtovanju brezžičnega omrežja na Univerzi v Cardiffu je opravil različne preizkuse, ki so analizirali pretočnost omrežja naprave in zaključili: " iPhone 4 je fantastična naprava, a je napačen telefon ".

Gizmodo poročila:

Izhajajoči podatki so bili jasni v obeh situacijah: če imate iPhone z golo roko, je izvedena kazen, neodvisno od prikazanih vrstic. Ko je signal zelo močan, je učinek manj opazen. Ko je signal šibkejši (grafikon zgoraj), bi se lahko problem ustavil komunikacije v celoti, kot so bili že dokazani tako za dostop do interneta in glasovne klice.

Gary tudi trdi, da se mu iz izkušenj ne zdi, da je programska napaka zanj. Pravi, da čaka na formalni odziv družbe Apple, saj misli, da je tukaj tu še globlji problem.

Po podatkih podjetja Gizmodo rezultati testov kažejo na to, kaj se je na tisoče iPhone 4 kupcev pritoževalo - da iPhone 4 trpi zaradi oblikovalskega problema, ki vpliva na osnovno funkcionalnost telefona: vzpostavljanje klicev in sprejemanje podatkov. To je nekaj, kar se je Apple odločil za zavrnitev in ne obravnavo.


Začnejo se zakonske tožbe
Zaupanje Američanov, prvo tožbo za iPhone 4 razred proti Apple in AT & T je bila vložena danes na Okrožnem sodišču Združenih držav za okrožje Maryland. Tožba se osredotoča na probleme pri načrtovanju antene, pri čemer je več trditev:

  • Splošna malomarnost (APPLE in AT & T)
  • Napaka v oblikovanju, izdelavi in ​​sestavljanju (APPLE)
  • Kršitev ekspresne garancije (APPLE)
  • Kršitev implicitne garancije za trgovčnost (APPLE in AT & T)
  • Kršitev implicitne garancije za fitnes za poseben namen (APPLE in AT & T)
  • Zavajajoče trgovinske prakse (APPLE in AT & T)
  • Namerna napačna predstavitev (APPLE in AT & T)
  • Nelojalno napačno predstavljanje (APPLE in AT & T)
  • Goljufija prikrivanja (APPLE in AT & T)
Prav tako se glasi: Želim Samsung Galaxy Note Pro

Na tisoče uporabnikov iPhone 4 so poročali o težavah s sprejemanjem in prenosom v različnih državah po vsem svetu, kar je povzročilo izgubo internetnih povezav in padcev govornih klicev ter degradacije kakovosti govora. Drugi testi so od takrat pokazali probleme s anteno.

Obstaja še ena iPhone 4 razred tožba, ki je dejal, da je v delih. Še vedno se lahko pojavijo več oblek.

Več o tem na Gizmodu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here