iPhone 3Gs: Kaj je Apple razmišljal?

Jaz sem oboževalec iPhonea, ker je to spodbudilo revolucijo na mobilnem trgu. Apple je razkril nekaj izgovorov Nokia in podjetja, predstavljenih uporabnikom in razvijalcem, vsakič, ko smo zasidrali določene funkcije ali spremembe.

Toda Apple je začel izgledati podobno, da je razvil isti enosmerni um, ki ga imajo drugi. Včeraj je Apple predstavil nove iPhone 3G-je javnosti.

Všeč so mi novi dodatki, kot so fotoaparat s 3 milijoni slikovnih pik, snemanje videoposnetkov, močnejši procesor, kopiranje zrezkov, internetno povezovanje in glasovno upravljanje.

Ampak ta tretji prihajajoči iPhone - 3Gs - še vedno me sprašuje, kaj je Apple razmišljal?

Tukaj sta samo dve vprašanji, ki jih imam z iPhone 3Gs:

  1. Zakaj enaka lupina in ohišje kot starejši model? Mislim, kje je inovacija pri reprodukciji popolnoma istega ohišja? Je bilo prihraniti pri stroških edina merila na plošči družbe Apple pri tem?
  2. 3Gs še vedno nimajo pravilnega večopravilnosti. Doh!

Zdaj, razumete, da če imam samo dve težavi s telefonom, je ta telefon dober telefon! 3G je dobro. Toda Apple ima dve zelo pomembni stvari narobe.

Po eni strani je Apple navdihnil modne uporabnike telefonov, ki ne bi mogli ljudem razlikovati svojih uščipniti novih 3G od starejših modelov. Odsotnost.

Po drugi strani pa je Apple užalil uporabnike močne energije, saj je večkrat nalagal naloge. Kateri pametni telefon danes večkrat ne opravlja več nalog?

A Palm Pre; kdo ?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here