Posodobitev iOS6 - Facebook postane v postelji z Appleom proti Googlu?

Ni več novic, da je iOS 6 končno ven in že hitting iDevices po vsem svetu. iFans po vsem svetu so večinoma veseli nad posodobitvijo in koristmi, ki jih prinaša na njihove naprave. Vendar pa se s to posodobitvijo Apple zdi bolj kot kdajkoli prej odločen, da Googlove storitve potiska iz svojega ekosistema. YouTube je zunaj. Google Maps je dobil zagon. Poročali so, da uporabniki iOS ugotovijo, da iOS 6 Facebook Contact Sync ne vleče naslovov njihovih Gmailov.

Ali je Facebook stopil v posteljo z Appleom v boju proti Googlu? Ali pa je to samo tehnična naprava? Kaj je tvoje? Povejte nam, kaj mislite.

iMaps Težave pri sesanju
V povezanih novicah, z Google Zemljevidi, ki so zdaj izpuščene iz iOS-a, mnogi uporabniki sistema iOS poročajo o nekaterih nori rezultatih z novo aplikacijo za notranje aplikacije. Neurejeni rezultati, kot so cela mesta in manjkajoče znamenitosti, pa tudi nekatera mesta in mesta so preimenovana (dobrodošli v iUniverse, nadomestni vesolje na našo trenutno zemljo). V nekaterih primerih se naslov nahaja v napačnem mestu. Uporabniki iOS6, ki prihajajo v katero od teh težav, lahko uporabljajo Google Zemljevide na spletu. Upa, da ne bo upala (glede na to, kako je iUniverse postal neprimeren za Googlove storitve), bo Google izdal različico Google Zemljevidov v App Store.

Kakšne so vaše izkušnje pri uporabi nove aplikacije iOS6 Maps? Tla so vaša.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here