Končna različica iOS5 je kmalu pripravljena

Zdi se, da je pričakovana posodobitev slavne Appleove programske opreme iOS za iPhone, iPad in iPod Touch skoraj nastavljena za zagon, saj naj bi zadnja različica beta (iOS 5 beta 8) padla v petek, 16. septembra (samo za razvijalce).

Preizkusil sem svoje roke na iOS 5 beta 7, ki se je izkazal za precej buggy. Apple, kot vedno, bo zagotovo izogniti vse glitches pred končno sprostitev, ki se pričakuje, da bo nekje v naslednjih 3 tednih, skupaj s šumijo iPhone 5 lansiranje. Ne vem o vas, ampak Appleovi "oboževalci" po vsem svetu že postajajo navdušeni. (Vem, da ne morem počakati, da si preizkusim iPhone 5 tukaj).

Med več kot 200 novimi funkcijami, ki jih iOS 5 športnih, so moje osebne priljubljene navedene spodaj:

1. Facetime nad 3G

2. Nuance-ova funkcija besedila v govoru

3. Nov center za obvestila: prenovljeni slog obvestila v iOS-u je lepota za ogled in vetrič za uporabo.

4. Aplikacija opomnikov: ta aplikacija ima možnost, da vas opomni, da nekaj storite, ko zapustite določeno lokacijo ali ko prispete na cilj.

5. iMessage App: Končno !!! Moj odgovor na vse moje prijatelje, ki prosi za moj BB pin. iMessage je Appleov BBM slog družabnega sporočanja app. To je izključno za vse naprave iOS.

6. Povezovanje s Twitterjem: s to novo funkcijo se morate enkrat prijaviti samo za vse vaše potrebe za tweeting. Lahko se tweetate skoraj v vseh iOS.

7. iReader v Safari: ta funkcija je po mnenju Apple le "fenomenalna". Odpravi vse nerede na safari med branjem spletnih strani in nastavi velikost pisave ravno prav.

Prav tako se glasi: BBM4All: BBM Za Windows Phone 8 na poti?

Sporočite mi vaše misli.

Kakšna je vaša najbolj pričakovana funkcija v iOS 5?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here