iOS zdaj kralj učinkovitosti virov pametnih telefonov?


Bil sem prvak učinkovite rabe virov na pametnih telefonih že od nekdaj. To je zvenelo, kot da sem trden Symbian fan. Samo včeraj me je neki znanec iz Indije vprašal: " Symbian si več kot Android. Vas lahko vprašam, zakaj? "

Odgovoril sem: " Symbian je bolj prilagodljiv in upravlja podatke, moč in druge vire bolje od Android-ja ".

Nimam zaupanja Symbian, in zagotovo nobene pogodbe ali interesi ne zavezujejo, da pojejo svoje pohvale. Ampak ne moreš me izriniti od sistemov, ki so učinkoviti z viri!

Zdaj je pred kratkim napovedal, da iPhone 4S deluje na procesorju s hitrostjo 800 MHz, vendar je na trgu vseeno oddaljena od celotnega nabora Android pametnih telefonov in tabličnih računalnikov 1.x GHz. Veste, vsi smo vedeli, da je bil Android izvirni vir iz Get-go, vendar ta podvig z 4S ni nič manj kot neverjetno!

Oglejte si ta grafikon:

Iz grafikona si lahko tudi ogledate, da je pretirano zahtevo družbe Apple, da ima 4S do 7x večjo učinkovitost, ravno to - preglasnost AKA hype. V najboljšem primeru nihče ne bo doživel nič več kot dvakrat hitrega udarca, če sploh ne.

Še vedno pa je zabeležen uspešen podvig neverjeten; kajne? 4S trounce vse tiste Android zveri v smislu učinkovitosti.

Veš, kaj to pomeni; kajne? Zaljubim se v iOS. Karkoli je bila optimizacija storjena za kodo, je čudno dobro! Zdaj, če bi samo Apple popravil podatke, ki so bili preobremenjeni, bi razglasil iOS kralja učinkovitosti mobilnih virov.

Upam tudi, da to pomeni, da iOS 5 prinaša večjo učinkovitost virov obstoječim napravam, ko prejmejo posodobitev.

Prav tako se glasi: Glo's "lying" BlackBerry storitev za stranke

Morda bodo to razvrstili, preden Symbian končno neha dihati.

Več sočne podrobnosti

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here