Predstavljamo pametni telefon Porsche Design P'9981 iz BlackBerryja


Projektirani luksuz izpolnjuje zmogljive zmogljivosti

Stuttgart, Nemčija / Waterloo, Ontario : Danes je Porsche Design in Research In Motion (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) predstavil elitni nov pametni telefon Porsche Design P'9981 iz BlackBerry®-a. Porsche Design, ki ga je v sodelovanju z RIM-om izdelal prvi pametni telefon luksuzne blagovne znamke, zagotavlja inovativen razkošje in zmogljivost.

Pametni telefon Porsche Design P'9981 iz BlackBerrya je takoj prepoznaven kot izdelek Porsche Design. Ekskluzivni izbirni materiali za ta edinstveni pametni telefon vključujejo ponarejeni okvir iz nerjavečega jekla, ročno zavit zadnji vratni pokrov, oblikovano QWERTY tipkovnico in kristalno jasen zaslon na dotik. Ta prilagojeni Porsche Design P'9981 ima ekskluzivni uporabniški vmesnik Porsche Design in nagel Wikitude World Browser, ki je povečal izkušnjo z aplikacijo v realnosti. Vključuje tudi dodatne ekskluzivne kode PIN, ki omogočajo preprosto prepoznavo drugega uporabnika pametnega telefona P'9981.

"Od leta 1972 je Porsche Design predstavil mejnike z ikoničnim slogom, zato bo pametni telefon P'9981 iz BlackBerrya naša naslednja mejnik", je dejal dr. JuergenGessler, predsednik uprave Porsche Design Group. "Čisti in prepoznaven dizajn, skupaj z avtentičnimi materiali in poudarkom na proizvodnem procesu, popolnoma ustreza naši filozofiji in dopolnjuje izbor izdelkov Porsche Design."

"To sodelovanje izhaja iz skupnega prepričanja, da je oblika enaka funkciji, " je dejal Todd Wood, SVP za industrijski dizajn, Research In Motion. "Porsche Design P'9981 je resnično sodoben luksuzni pametni telefon, kjer brezčasen slog Porsche Design ustreza neverjetni mobilni izkušnji, ki jo ponuja BlackBerry."

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here