Predstavljamo Good Secure EMM Suites od BlackBerry

BlackBerry je novo blagovno znamko Good® Secure EMM Suites predstavil BlackBerry, obsežen nabor ponudb za mobilno varnost, upravljanje, produktivnost in sodelovanje, vključno z najboljšo varnostjo v aplikaciji in kontejnerizacijo aplikacij, upravljanje identitete in dostopa ter sinhronizacijo datoteke Enterprise File Sync in deljenje z datoteko varstvo podatkov. Z uporabnikom Good Secure EMM Suites lahko nemudoma poveča svojo produktivnost z enotno integrirano ponudbo BES®12, Good Dynamics in WatchDox® s strani BlackBerry, ki omogoča fleksibilnost pri uvajanju in varnostnih možnostih za podjetja, saj se njihove potrebe po mobilnih omrežjih razvijajo.

Good Secure EMM Suites vključujejo vodilne varnostne zmogljivosti na vsaki ravni platforme, da bi zadovoljili potrebe strank za zavarovanje naprav, aplikacij, vsebine in podatkov o delu - v mirovanju in tranzitu. Pred kratkim je BlackBerry® prejel certifikate Common Criteria EAL-4 + za SDK in strežnike Good Dynamics, Good Work in druge aplikacije za sodelovanje.

"Novi Good Secure EMM Suites ponujajo preproste in prilagodljive možnosti za stranke, ki bodo razvile vodilno varnost v napravah, aplikacijah, vsebini in podatkih. BlackBerry ima zdaj pet prilagojenih paketov mobilnosti za zadovoljevanje sedanjih in prihodnjih potreb podjetij vseh velikosti, "je povedal Billy Ho, izvršni podpredsednik Enterprise Enterprise in rešitve z dodano vrednostjo, BlackBerry. "Ta pomemben korak pri integraciji Good Powered by BlackBerry je krajši od treh mesecev po zaključku nakupa, kar nam omogoča razširitev vodilnega položaja v industriji in nadaljnje spodbujanje inovacij na trgu EMM."

Raziskovalno podjetje Strategy Analytics je v segmentu EMM napovedalo kombinirani tržni delež družbe BlackBerry in Good na 25%.

Good Secure EMM Suites združujejo širok nabor zmogljivosti za upravljanje, varnost, produktivnost in sodelovanje v različnih kombinacijah in omogočajo nemoten dostop do podatkov in aplikacij za požarnim zidom ali v oblaku - prek katerega koli mobilnega končnega cilja ali platforme, ki vključuje:

Preberite tudi: Aplikacija MobiNigeria Zdaj je aplikacija »Mobilnost blog« v aplikaciji Nokia Store

- platformo BES12 multi-OS EMM

- Najboljša platforma za dobro mobilno aplikacijo Good Dynamics in vsebnik

- Best-in-class MDM / MAM, ki podpira iOS, Android (vključno z Androidom za delo in Samsung KNOX), BlackBerry, Windows 10 in Mac OSX

- All-in-one aplikacija za dobro delo in aplikacijo za sodelovanje

- Dober del varnega dostopa do datotek, ki podpirajo SharePoint, delnice datotek, OneDrive in polje

- Dobro povezovanje varnih neposrednih sporočil za podjetja v okoljih Microsoft Lync in Cisco Jabber

- Dober dostop varen brskalnik s podporo SSO za poslovne spletne aplikacije in storitve v oblaku

- Uvajanje ISV aplikacij iz širokega partnerskega ekosistema BlackBerry

- Uvajanje razvitih aplikacij po meri, ki jih zagotavlja Good Dynamics

- sinhronizacijo in skupno rabo datotek podjetja WatchDox (EFSS), vključno s popolnimi zmožnostmi DRM in varnostjo na ravni datotek

- zmožnosti identitete in dostopa za razširitev dvotaktne avtentifikacije v mobilne aplikacije in uporabo mobilne naprave kot drugega dejavnika za dostop do poslovnih aplikacij

Cenitev in razpoložljivost
Good Secure EMM Suites bo sledil uveljavljenemu modelu licenčnega naročanja na podlagi naročnine, pri čemer se bo cena za program Good Secure Management Suite začela na $ 3 USD na uporabnika na mesec. Druga ponudba izdelkov bo nato od Good Secure Enterprise Suite za $ 5 USD, Good Secure Collaboration Suite za $ 10 USD, Good Secure Mobility Suite za $ 15 USD v Good Secure Content Suite za 25 USD na uporabnika na mesec. Good Secure EMM Suites se lahko uporabljajo na premestitvi ali prek oblak model, in se zdaj predstavljajo strankam po vsem svetu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here