Predstavljamo Chrisa, pomočnika za voznike

Odstopite, Google Assistant, Alexa in Siri. Chris, novi digitalni govorni asistent za vožnjo je tukaj in ima veliko funkcij. Chris je najsodobnejši tehnični in digitalni glasovni pomočnik, ki ga je razvil nemški zagovornik nemškega Autolaba, ki voznikom pomaga pri navigaciji, telefonskih klicih, pošiljanju sporočil in poslušanju glasbe med vožnjo.

Sprejemanje klicev in pomikanje sporočil ali stikov v telefonu med vožnjo lahko resnično bolečino v zadnjem delu, da ne omenjam nevarnosti? Vse kar se bo končalo s "Chrisom", digitalnim glasovnim pomočnikom, ki govori in posluša med vožnjo.

Kako je ta glasovni pomočnik drugačen?

Ta novi digitalni govorni asistent je inovativen sistem prepoznavanja govora. Poleg tega je s krmiljenjem s kretnjami omogočena prostoročna funkcija, ki zagotavlja, da roke ostanejo na volanu. Zaradi tega je vožnja bolj udobna in varnejša.

Zdaj lahko poslušate sporočila in vas tudi obvesti o sporočilih SMS in WhatsApp. Omogoča vam tudi začetek pogovorov ali odgovarjanje na sporočila, klicanje in sprejemanje klicev ter predvajanje skladb iz priljubljenih spletnih platform in tudi brez povezave.

Morda je še ena neverjetna stvar v zvezi s to napravo, da ne potrebuje internetne povezave za delo, kot zahtevajo drugi govorni pomočniki. Vse kar potrebujete je pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth. Obstaja podpora za iOS in Android OS.

Naprava ima sesalni pokrov, kabel za polnjenje, polnilnik 12V in življenjsko dobo baterije, ki traja do sedem dni. Naprava znaša 252 funtov. Obstaja brezplačna aplikacija Chris za Android in iPhone, ki deluje z napravo.

Preberite tudi: Google Pixel 2 in Pixel 2 XL fotografije in roke

Chris je zasnovan tako, da deluje kot sovoznik, ki ga lahko pritrdite na vetrobransko steklo ali armaturno ploščo in vam daje priložnost, da storite več z manj stresa. Aplikacijo Android lahko prenesete TUKAJ. Aplikacija za iPhone je v delu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here