Predstavljamo CardSwitcher za naprave iOS

Naprave Apple se na splošno štejejo za intuitivne, inovativne, revolucionarne, celo ločljive. Toda če pogledate zelo natančno, boste našli nekaj pomanjkljivosti in včasih se sprašujete, zakaj je bila določena funkcija izpuščena in zakaj so se nekateri počeli na določen način. No, v svetu patentov in sodnih tožb v milijardah dolarjev je ta razprava za še en članek.

Všeč mi je iPhone, vendar ena stvar, ki je ne morem stati, je okoren večopravilnostni pladenj, ki niti ne ponuja "resničnega" večopravilnostnega programa. Vse nedavno odprte aplikacije prihrani v določenem zamrznjenem načinu, tako da lahko, ko ste pripravljeni, preprosto poberi, kje ste zapustili. Razen, časi, ko želite, da bi vaša draga naprava dejansko dokončala prijavo ali odprla spletno stran v ozadju.

Še ena poteza o večopravilnem pladnju je, kako nerodno je zapreti aplikacije, še posebej, če imate v ozadju več kot 8. Dobesedno morate držati ikono aplikacije za 2 sekundi, nato pa začnite pritiskati vsak droben rdeči gumb, dokler ne odstranite vseh aplikacij iz večopravilajočega pladnja. Če bi imeli odprte 50 plus aplikacij, bi to lahko doseglo kakšno 15-minutno kardio vadbo.

Torej, kakšna je rešitev, vprašate? No, ni mi treba čakati, da Apple to razreši v drugi posodobitvi za iOS. Če imate jailbroken iphone ali ipad, pojdite na Cydia in namestite "cardwitcher". To prinaša večopravilnost s palm-pre slogom v iphone z nekaj večjimi napredki. Uporabite lahko obliko kartice ali mrežno obliko. Prikazal bom slike u.

Preberite tudi: Kako spremeniti svoj blog WordPress v aplikacijo Windows 10

Je preprosta za uporabo in zabavna, ko zavržete kartice in to samodejno zapre aplikacije. Prav tako je zelo prijetna za oči, medtem ko je delo bolje opravljeno kot metoda iOS.

V zadnjih 2 tednih sem ugotovil, da je multitasking na iphone bistveno bolj slajše, in če ga kombiniramo s »backgrounder«, še en poteg v Cydia, potem aplikacije dejansko delajo polni delovni čas v ozadju in ne v načinu zamrznitve.

Preizkusite, če imate napravo za zaprtje in mi sporočite svoje misli.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here