Instant Apps vam omogoča, da zaženete programe za Android, ne da bi jih dejansko namestili

Kot del Googla I / O 2016 je podjetje napovedalo veliko novih funkcij, ki bi bile uvedene v Android ekosistem. Eden od njih se imenuje Android Instant Apps . Ta trik, kot je trdil, bi spremenil način, kako razvijalci in uporabniki komunicirajo z aplikacijami Android. Kaj so aplikacije Android Instant? Kako deluje?

Glede na Blog razvijalce Android:

... razvija programe za Android, s katerimi lahko teče takoj, brez potrebe po namestitvi. Z aplikacijami za takojšnje aplikacije se lahko dotaknite URL-ja v aplikaciji za Android, tudi če uporabnik nima nameščene te aplikacije. Kot razvijalec vam ne bo treba ustvariti nove, ločene aplikacije. To so isti API-ji za Android, isti projekt, ista izvorna koda. Preprosto posodobite obstoječo aplikacijo za Android, da izkoristite funkcionalnost Instant Apps.

Upamo, da boste dobili sliko zdaj. Za to funkcijo psevdo aplikacije resnično delajo, bodo razvijalci morali popraviti svoje aplikacije, da bi to podpirali. Količina prizadevanj za ta učinek bo močno odvisna od tega, kako kompleksna je aplikacija strukturirana. Osebno se sprašujem, kako izvedljivo bi bilo to v velikih aplikacijah, ki so lahko velike kot 2, 4 GB.

Funkcija bo podprta na vseh napravah Android iz Jelly Bean navzgor. Google s svojimi deli sodeluje s partnerji in razvijalcem, da pomaga izboljšati izkušnje. Lastniki BuzzFeed, B & H Photo, Medium, Hotel Tonight, Zumper in Disney so vsi na krovu. Google obljublja, da bo to prinesel vsem, preden zmanjka leta.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here