Innjoo One Review: hitri konj dirke

Innjoo One 3G HD je prva vodilna naprava podjetja Innjoo, ki je že nekaj časa postala hipnotizirana po vsem svetu. Dobro je oblikovana in nosi podobno podobo iPhone 4s - samo, da je večja po velikosti. Z ukrivljenimi robovi in ​​enojnim oblikovalnim faktorjem se dobro prilega vašim rokama. Ali Innjoo One izpolnjuje svoje hype kot vodilni? Zakaj morate kupiti Innjoo One?

Najprej si oglejte njegove ključne značilnosti:

 • 6, 9 mm debela in lahka.
 • 5, 0-palčni zaslon visoke ločljivosti IPS, s sprednjim in zadnjim steklom Dragontrail Glass, 720 × 1280 pikslov (320 PPI).
 • Android 4.4.2 Kitkat, odrezan z zaganjalnikom Inn UI.
 • Nabor čipov MediaTek MT6592 z oktobromskim 1.4GHz Cortex-A7 procesorjem, Mali 450-MP GPU in 2 GB RAM-a.
 • 13 MP Auto focus, z LED bliskavico, št. Točk 4160 x 3120 pik in snemanje videa 1080p.
 • 8MP prednja kamera, s številom pikslov 3264 x 2448 pikslov in snemanjem videoposnetkov 480 pik.
 • Popolnoma razdeljena notranja pomnilna enota 16 GB (12 GB uporabna).
 • Dual SIM podpora, Oba Micro-SIM, 3G preklopljiva.
 • Telefon je vnaprej ukoreninjen (morda nenavaden za pregledno enoto, ki smo jo imeli).

Glavne pomanjkljivosti

 • Povprečna življenjska doba baterije.
 • Nizka glasnost z zunanjimi zvočniki in slušalkami.

Preberite celotne podrobne specifikacije Innjoo One, izkušnje Innjoo One Hands On in Innjoo One Unboxing.

Zdaj, na naš glavni pregled.

Upoštevajte, da je ta enota enota za izpustitev, ki jo je poslal Injoo. To ni zadnja enota, ki je bila potisnjena na trg in morda ne bo imela nekaterih lastnosti, ki jih ima končni model, ki se prodaja na trgu. - Gospod Mo

Strojna oprema / Design

Kot je bilo že omenjeno, ima Innjoo One 3G HD podobno podobo iPhone 4s. Tudi projektiranje objektiva kamere dokazuje dejstvo. Pri debelini 6, 9 mm je telefon precej vitek in ima zasnovo unibody (to pomeni, da nima zadnjega pokrova in je baterija ne odstranljiva). Je skoraj podoben mojemu Gionee M2, le da je ta težji (zaradi svoje velike baterije) in Innjoo ima lepo zaobljene robove. Na zgornji strani je priključek za slušalke, medtem ko je spodnja stran opremljena s polnilnim vhodom in mikrofonom. Na levi strani vidite predalček Dual SIM in pomnilniške kartice, medtem ko so na desni strani vidni gumbi za vklop in rolerji za glasnost. Tik ob sprednji kameri imamo majhno belo obvestilno lučko, ki sveti kadarkoli prejmete zvok. Predvsem se ta naprava lepo prilega vašim rokama.

Preberite tudi: Roke s Samsung Galaxy Note 5

Kamera / Zaslon

Innjoo One ima super fino 13-megatočkovno kamero. To je verjetno najboljše, kar sem videl na telefonih znotraj tega cenovnega razreda. Zunanji posnetki so tako ostri in podrobni, medtem ko so notranji posnetki čisti z bliskavico. Ta fotoaparat kamera sprejme veliko in veliko slikovnih pik, ki jih boste morali povečati 4-krat, preden začnete videti kakršne koli zrnate silhuete. Impresivno!

Prednja kamera s 8-milimetrsko kamero je prav tako odlična, ob zelo lepih samozavah, čeprav ne pokriva zelo širokega kota. Fotoaparat ima to funkcijo za zajemanje Gesture, ki samodejno posname fotografijo, ko zazna znak za mir na vaših rokah. Cool; kajne?

Tukaj imamo ostre 5, 0-palčni zaslon visoke ločljivosti IPS, z ločljivostjo 720 x 1280 slikovnih pik, pri PPI pa 320 (kar menim, da je pretirano). Naučil sem se, da se zaslon Retina začne s 300ppi, zato je resolucija precej dobra. Zaslon je oster in jasen z velikimi koti gledanja. Čitljivost na sončno svetlobo je sicer slaba, razen če je svetlost ročica do najvišje.

Multimedija

Zvočnik Innjoo One proizvaja zvoke v majhni količini. To je lahko depresivno za glasbene navdušence. Kakovost zvoka se nekoliko izboljša, če poslušate preko slušalk. Če želite resnično uživati ​​v glasbi v tej napravi, boste morda morali poiskati zmogljiv predvajalnik glasbe z izenačevalci ali pa namestiti Viper4Android ali še bolje utripati v Dolby Digitalu. Predvajanje videoposnetkov je odlično, zahvaljujoč čistemu zaslonu in velikim kotom gledanja. Ta telefon tudi nima FM Radio. Čeprav ne preveč ljudi posluša radio na svojih telefonih, bi bilo bolje, če bi radio vključili. NAPOTILO : Zdi se, da ni FM Radio, ker je to predprodaja enota. Drugi uporabniki poročajo, da imajo FM radio na njihovi.

Prav tako se glasi: Nokia 500 Review - zmožen drobnjak

Programska oprema, Inn aplikacije

Ta čudovita naprava teče Android 4.4.2. Poleg lansirne naprave Inn UI v telefonu, je vsak drugi zaslon preprost strežnik Android. Telefon ima 16 GB vgrajenega pomnilnika (12 GB uporabnega), ki je popolnoma razdeljen tako za namestitev aplikacije kot za shranjevanje datotek - kar je dobrodošel razvoj med kitajskimi proizvajalci originalne opreme. Všeč mi je dejstvo, da ima telefon funkcijo Double-Tap-to-Wake. Enostavno dvakrat dotaknite zaslona v stanju pripravljenosti in živi.

Obstajajo skupine vnaprej nameščenih aplikacij. Odločil sem se, da jih bom imenoval Inn Apps - InnBrowser, InnCloud InnStore in InnForum. Te aplikacije so del Innjoovih načrtov za prodajo storitev in ustvarjanje dobička. Mislim, da to ni uspešna poslovna ideja. InnBrowser dobro prikazuje strani, čeprav ni bilo všeč, kako so se na brskalniku pojavili oglasi in pojavna okna na novih zavihkih. InnCloud je kul usluga, ki vam omogoča varnostno kopiranje in obnovitev stikov iz oblaka. InnStore je njihova edinstvena trgovina z aplikacijami in podobno kot pri številnih drugih 3-ih zabojnikih Android aplikacij, ki imajo omejeno število aplikacij.

Nazadnje, g. Mo poroča, da so se nekateri programi ob telefonu brez njega in v primeru, da jih je odstranil, ponovno namestili brez dovoljenja / pooblastila. V bistvu ni mogel priti do teh programov. Ena od teh aplikacij je bila ničelna lansirna enota. Drugi je bil čisti mojster.

Uspešnost in življenjska doba baterije

To je sladek del. Innjoo One 3G HD je najhitrejši telefon, ki ste ga kdaj imeli. LOL

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here