Infinix X603 ima 6 GB RAM-a in 6-palčni zaslon

Na seznamu GFX Benchmark je prišlo do večje osvetlitve prihajajočega pametnega telefona Infinix. Seznam se imenuje kot Infinix X603. Če se spomnite, je v opombi 3 navedeno ime kode, X601. To namiguje na to napredno napovedano napravo, saj bo prihodnji Infinix Note 4 ali Infinix Note 4 Pro predviden za prihodnji teden.

S pomočjo referenčnih informacij, X603 ima Android 7 Nougat, ima 6-palčni zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 pikslov, med oktobrskim procesorjem MediaTek MT6757CD (Helio P25), ki deluje na 2, 3 GHz, 6 GB RAM-a in 64 GB notranjega shranjevanje. Ima tudi 12-megapikselno zadnjo kamero in 5-megapixelno sprednjo kamero.

Oglejte si posnetek zaslona:

Zanimivo je, da navedba GFXBench določa "Android 7 Nougat Transsion Edition". Moramo se spraševati, kaj to pomeni, ker Transsion Group proizvaja pametne telefone z vsaj tremi različnimi okusi Androida - HiOS za pametne telefone TECNO, XOS za pametne telefone Infinix in drugo rahlo oblečeno različico za pametne telefone iTel.

Razkritje Infinix X603

Šele nekaj dni do uradnega zagona Infinix Note 4 in Note 4 Pro in vse bo postalo jasno. S skoraj vsem gotovostjo vemo, da bo Infinix X603 Pro različica. Imeli bomo popolne potrjene specifikacije in druge informacije, ki so na voljo za vas. Drži se.

Vir. Hvala za EyeBeeKay za vrh.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here