Infinix mobilnost mora delovati pri oblikovanju izdelka

Ne pred časom sem iskal pametni telefon, ki ga je izbral kot glavno napravo. Hotel sem nekaj z veliko močjo pod pokrovom, vendar to ne bi zahtevalo, da bi ukradel stavbo banke. Po iskanju in iskanju je bila ena od mojih naprav v ožjem izboru z ničelnim programom Infinix Mobility's Zero 3. Označil je vse ustrezne okence. No, skoraj.

Ima eno nepopustljivo značilnost - pomanjkanje okusa Infinix Mobility v oddelku za oblikovanje. Poleg tega, da bi bila vsa mocna plastika, me ne bi ujela mrtva, ki bi nosila telefon s tako lepim videzom kot Zero 3.

Nato sem v zadnjem času slišal, da je Hot S na poti in bi bil celovit telefon. Z navdušenjem sem rekel ostali ekipi: "Zdi se nam, da nam Infinix končno nam bo dal lepo napravo!"

Hot S uspeva videti na vznemirljivem zadnjem koncu ...

Potem smo morali videti telefon in naše vznemirjenje je umrlo. Kako je Infinix Mobility uspelo oblikovati kovinski dizajn kot neočiščen, ker me to utripa. Ampak oni so ga potegnili. Končno sem prepričan, da mora blagovna znamka preoblikovati svojo ekipo oblikovanja, če sploh obstaja.

... vendar ga obrnite in sprednji del je značilen brezhiben mobilnost.

TECNO Camon C9 bom vzel stokrat čez Hot S, čeprav so v istem cenovnem razponu. C9 je dober telefon. Infinix je proizvedel pametne telefone, ki dobro trgujejo na nižjih trgih. Ampak nizkost ne pomeni, da mora biti bland. Toda pametni telefon N40, 000 - N5050 ni tako nizek. Ni nobenega utemeljenega razloga, zakaj bi moral biti Zero 3 ali Hot S najsodobnejši plastični in kovinski model, ki sta.

Prav tako se glasi: Calabar dobi prvi inkubacijski center; iztisne N450, 000 na Hackathon Winner

Od leta 2001 imam več kot 160 telefonov. Medtem ko sem preučil veliko pametnih telefonov Infinix in govoril zelo veliko od njih, ni bil prvi pripomoček Infinix. S telefonom Nokia, Samsung, Apple, BlackBerry, Sony, TECNO in druge uporabljam kot primarne naprave v različnih časih. Nikoli infinix. Razmišljal sem o tem. Izdelava izdelka Infinix Mobility je razlog. Zato sem šla na Nulo 3. Zato sem prestopil vse druge pristojne pametne telefone svojih.

PS : Če govorimo o oblikovanju, ali je lokalni šaman božanskim Infinix mobilnosti, da če bi postavili Gorilla Glass (ali alternativo) na svoje telefone (vsaj vodilni modeli razreda), bi nebo padlo in se svet končal?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here