Infinix Hot X507 pregled: Proračunski telefon "La Classique"

Infinix Hot zasluži vse hype svoje pridobivanje. Telefon izgleda dobro, saj je vzorčen v različnih barvah. Najpomembneje je, da ta naprava ponuja odlične specifikacije in super funkcije po smešno poceni ceni. Idealno se ujema z merili, na kakšen način naj se proračunski telefon čuti in izgleda.

Tukaj je hitro spuščanje specifikacij:

 • Tip kartice SIM: Micro-SIM / Dual SIM
 • Objavljeno: november 2014
 • Dimenzija: 142, 4 x 73, 2 x 10, 1 mm
 • Zaslon: 5, 0 palcev, 854 x 480 pik (240 ppi)
 • Pomnilnik: 16 GB, plus reža za micro SD kartico
 • Fotoaparat: 5MP nazaj z LED bliskavico, 2.0MP spredaj
 • OS: Android 4.4.2 Kitkat
 • Chipset: Mediatek MT6582
 • CPU: Quad-core 1, 3 GHz Cortex-A7
 • GPU: Mali-400 MP
 • RAM: 1GB
 • Radio: Da (FM-snemanje)
 • Baterija: 2000 mAh
 • Cena: N13, 400

Prednosti:

 • Popolnoma razdeljen notranji pomnilnik. (Prvi v proračunski napravi)
 • Zelo gladka in tekoča učinkovitost
 • FM snemanje
 • Dostojna kamera kljub poceni ceni

Slabosti:

 • Sprednja kamera ne pokriva širokega obsega
 • Povprečna življenjska doba baterije

Strojna oprema in dizajn:

Ta telefon je v celoti izdelan iz plastike, za razliko od Infinix Zero. Tega ne moremo kriviti, če upoštevamo ceno. Zadnji pokrov je teksturiran z zasnovo satja, ki nudi malo trenja za boljši oprijem. Enako zadnjo platnico je na voljo v 5 barvah: rumena, rdeča, bela in modra (modra), sijata v temi. Pregledna enota, ki smo jo imeli, je bila črna različica. Na vrhu je polnilna vrata in priključek za slušalke 3, 5 mm. Na desni strani so gumbi za napajanje in glasnost.

Programska oprema in prikaz:

Ta telefon ima Android KitKat 4.4.2 OS, ki je prilagojen, da izgleda bolj estetsko prijeten. Bilo je navdušeno, da se zavedam, da je bil 16 GB tega telefona, ki je bil dobavljen, popolnoma ločen z notranjim pomnilnikom. To pomeni, da lahko pred nameščanjem težave z nizko notranjo shrambo namestite toliko aplikacij, kot želite. Tudi če pride do napake, vam samo brisanje vaših predstavnostnih datotek pusti prostor. Kudos za Infinix za to!

Prav tako se glasi: NCC imenuje konzorcij za izvajanje prenosa številk

Prikaz te naprave je samo 854 x 480 pik (enako kot pri Gionee M2). Iz izračunov naj bi bil ppi približno 195 ppi, toda Infinix pravi, da je 240 ppi. Pisave na tej napravi so še posebej velike. To ni problem; samo opazovanje.

Fotoaparat:

Imamo tukaj 5MP zadnjo kamero, ki sploh ne razočara. Senzor ima veliko podrobnosti zlasti na dan ali na dobro osvetljenih področjih. LED bliskavica tudi dobro deluje in temno prižge temno prizore. Kamera ima eno kul funkcijo, imenovano pametna poteza. Kadar je omogočeno, je vse, kar morate storiti, da usmerite roko nad telefonom, da posnamete sliko, ne da bi se dotaknili zaslona. Kul stvari.

Kar zadeva slikovno produkcijo, je sprednja kamera, ki se spušča, boljša od tistega, kar smo videli na Infinix Zero. Slike so jasnejše in ostrejše. Vendar pa je še vedno en problem, ki zajema samo ozek obseg. Na primer, trije glavi se ne morejo udobno prilegati v selfie.

Multimedija:

Predvajanje glasbe je dostojno, glede na dejstvo, da je mono zvočnik. Videoposnetek je bil v redu. Ne moremo kriviti prikaza zaslona 854 x 480 pik, saj je to po vsej verjetnosti proračunski telefon. FM radio ima funkcijo snemanja, ki v obliki .ogg sprejema kristalno jasne posnetke.

Omrežje, klici in internet:

Tu imamo podporo HSDPA + na obeh SIMS. 3G se lahko preklopi tudi na oba režo za kartice SIM. Jasnost klica je zelo jasna in primerljiva s tem, kar dobite pri Blackberry-u. Hitrost brskanja je tudi zelo hitro in ugotovila sem, da so antene zelo ostre pri sprejemu v omrežje.

Preberite tudi: tri stvari, ki jih lahko takoj naredi Mtel

Izvedba:

Infinix Hot teče na procesorju s 1.3 GHz quad-core, aplikacije se neprekinjeno odprejo. Preizkusil sem vnaprej nameščene igre (Assassin's Creed, Danger Dash, Avengers itd.) In vsi so se igrali gladko. Tukaj ni nobenih zastojev. Večopravilnost je tudi tisto, kar morate pričakovati od 1 GB RAM-a Android. Tukaj so slike s Antuntu Benchmark:

Življenjska doba baterije:

Z nakopičeno skupno 1-urno prekinitvijo, je ob normalni uporabi ta otrok trajal devet ur normalne uporabe. Začetek 100% od 8:00 na 3G s 2 nameščenimi karticami SIM in svetlostjo nastavljeno na najnižji, je imela 5% napolnjenost ob 17:45. Če potrebujete dodatne ure, boste skupaj s tem telefonom potrebovali močjo.

Razno:

Bralnost sončne svetlobe je slaba, vendar to zanemarjamo glede na ceno, saj se bom v tej cenovni kategoriji srečal s pametnim telefonom, ki omogoča dobro čitljivost sončne svetlobe. Za navigacijske gumbe ni osvetlitve ozadja, zato je to lahko v temnih prostorih za ljudi, ki niso obvladali sloga navigacijskega sistema Android.

Ena izjemna funkcija na tem telefonu je vgrajeno omrežno požarni zid (to najdete v nastavitvah). Uporablja se za izbiro aplikacije ali storitve, ki ima dostop do vaših mobilnih podatkov in Wi-Fi. V normalnih okoliščinah bi morali pred tem delovati in namestiti tako aplikacijo.

Končne besede:

V naših pregledih Infinix Zero smo potrdili, da je Infinix resnično povečal svojo igro. Šli so z Infinix Hot. Resnično je neverjetno, kaj so storili s to napravo, in osebno sem navdušen nad telefonom.

Preberite tudi: 3 niggles, ki se med Windows Phone 8 in Windows 10 Mobile niso spremenili

Funkcije in tremi, ki so jih stisnili v to napravo, ponujajo večjo vrednost kot njena stroškovna cena. Dejstvo, da je Infinix govoril o pomanjkanju notranjega pomnilnika (pogosta težava s telefonskimi aparati za Android), je velik plus.

V smislu vrednosti za denar, ta telefon je klasična! V tem cenovnem razponu absolutno ni nobenega konkurenta. To je kradljiv! Infinix Hot ima vse. Vaša noobova punca ali mlajša bi bila vesela, da ste jim to dali kot darilo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here