Infinix Buzz X260 praktično

Infinix Buzz je pametni telefon Android 4.0 (Ice cream Sandwich) z zaslonom na dotik z 2, 6-palčnim zaslonom (480 x 320 pikslov) in strojno tipkovnico QWERTY. Pod pokrovom se Infinix Buzz poganja procesor s hitrostjo 1 GHz in 512 MB RAM-a. Na voljo je kamera s 5 milijoni slikovnih pik, 512 MB notranjega pomnilnika in reža za microSD. Nazadnje se napaja z baterijo 1450 mAh. Vse standardne blagovne znamke Android ICS so tam, vključno s WiFi točkami.

Včeraj sem imel kratek rokav z enoto in ugotovil, da se počuti kot zelo trdna in dobro zgrajena naprava. Debelina 11, 9 mm je prav tako nekoliko čudna. Ohišje je plastično. Enota, s katero sem se igrala, je bila črna, vendar mislim, da bi raje izbrala belo različico. Buzz je širši od povprečnega pametnega telefona QWERTY, kar omogoča prikaz pokončnega formata. Tipkovnica strojne opreme se počuti dobro v rokah.

V primeru, da niste vedeli, je znamka Infinix mobilnih telefonov iz linije Sagem.

Infinix Buzz X260 je na voljo na trgu tukaj v Nigeriji za približno N16, 500.00, kar zveni kot absolutno fantastičen dogovor za vsakogar, ki išče strojni QWERTY Android pametni telefon po dostopni ceni.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here