Naknadne posodobitve aplikacije (pametne posodobitve aplikacij), ki so zdaj na voljo v sistemu Android

Ena od funkcij, ki jih je Google obljubil, da bo pripeljal v trgovino Play, je "pametne posodobitve aplikacij", kar je v bistvu izraz, ki opisuje postopne posodobitve aplikacij. Običajno, ko je posodobitev za eno od aplikacij, ki jo uporabljate v napravi Android, posodobitev vključuje ponovno nalaganje celotne aplikacije in novih funkcij. Pametne posodobitve aplikacij ne odstopajo od tega, zato se prenesejo le nove funkcije.

Da; to je dobra novica za ljudi v omejenem internetnem načrtu podatkov, ker bodo posodobitve aplikacij zdaj manjše - veliko manjše - kot so bile včasih. Od tega, kar slišim, so pametne posodobitve aplikacij na voljo uporabnikom Gingerbread in zgoraj.

Preveril sem svojo napravo in se zdi res, da je tako. Aplikacija Android LinkedIn, na primer, je velikost 7, 37 MB, razpoložljiva posodobitev pa je 4, 32 MB. Obstaja Gmailova posodobitev v višini 2, 72 MB, medtem ko je nameščena aplikacija Gmail velika 19, 10 MB velikosti. Lepo. Od zdaj naprej moram bistveno zmanjšati podatke o mojih posodobitvah.

Zdaj, prosim, oprostite, ko posodabljam te aplikacije. Zdaj jih že nekaj časa posodabljam

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here