Izboljšajte videoigre grafike na vašem pametnem telefonu s tem potegom

Vsi imajo radi svoje pametne telefone visoko kakovostne igre. Vendar pa vse igre ne izidejo tako, kot jih želimo. Včasih so znaki nekaterih iger videti precej grebeni po robovih, zaradi česar igra izgleda grozno. Na srečo je na vašem pametnem telefonu Android mogoče izboljšati grafiko grafične igre.

Ko igrate igre na vašem pametnem telefonu, če se ne pregrejejo ali ne zmorejo ponavadi, to pomeni, da ima naprava še vedno nekaj rezervnega. To moč lahko uporabite za izboljšanje kakovosti slike vašega pametnega telefona. Opišemo, kaj storiti v omrežju.

Kako izboljšati video grafiko na vašem pametnem telefonu

  1. Pojdite v Settings> About, nato tapnite Več in nato 7-krat dodajte številko izdelave. To bo omogočilo možnosti za razvijalce.
  2. Pojdite v Nastavitve in se dotaknite možnosti za razvijalce. Pojdite na dno strani in se dotaknite možnosti Advanced. Pomaknite se na Force 4x MSAA in označite polje. Zdaj, ko igrate katero koli igro, morajo biti znaki gladki okoli robov. Če se igra začne pogosto crash ali jemlje ali postane počasnejša, se vrnite in odstranite možnost Force 4x MSAA.

Upoštevajte, da takrat, ko izboljšate svojo igralno grafiko s sistemom Android, hitreje izpraznite baterijo. Poraba energije je vedno kompromis za delovanje. Pojdi in poskusi; poglejte, ali deluje dobro za vas. Vesel igre.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here